Öğretmen

MEB BİLSEM Öğretmen Ataması Sözlü Sınav Tarihleri Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, Bilim ve Sanat Merkezleri’ne öğretmen seçme ve atama başvuruları 6 Şubat- 17 Şubat 2017 tarihleri arasında MEBBİS üzerinden alındı.

Öğretmen değerlendirme komisyonlarının kurulması ve değerlendirmelerin yapılması 20 Şubat- 24 Şubat 2017 tarihleri arasında; değerlendirme sonuçları ise 1 Mart 2017’de açıklandı. Değerlendirme sonuçlarına itiraz işlemleri 2 Mart- 8 Mart 2017 tarihleri arasında yapıldı.

Başvuru sonuçlarının ardından sözlü sınavlar 20 Mart- 6 Mayıs 2017 tarihleri arasında 19 ilde yapılacak. MEB BİLSEM sözlü sınav tarihleri ve yerleri açıklandı. 

Milli Eğitim Bakanlığının konuya ilişkin duyurusu şöyle:

” Bilim ve Sanat Merkezlerine öğretmen seçme sürecine ilişkin bölge sözlü sınav komisyonlarının sözlü sınav tarihleri ve sözlü sınavın hangi illerde gerçekleştirileceğine yönelik ekli liste için tıklayınız.

İl öğretmen değerlendirme komisyonuna yapılan itiraz değerlendirmelerinden sonra sözlü sınava hak kazanan nihai liste sitemizde yayımlanacaktır. Bu çerçevede sözlü sınava hak kazanan kişilere ait sözlü sınav randevu bilgileri daha sonra MEBBİS üzerinden duyurulacaktır.”

Bir Yorum

  1. diyor ki biz tarihleri belirledik siz de artık torpillinzi belirleyin de gelin

  2. Allah insanların emeklerini5 dakikada çalanlara cennet yüzü göstermesin