Öğretmen

MEB Eğitim programları Hakkında Resmi Yazı

Milli Eğitim Bakanlığı eğitim programları hakkında bir resmi yazı yayınladı. Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı yazının temel konusu ise tüm eğitim programlarının güncellenmesidir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan resmi yazının ayrıntıları şöyle; 
 
Genel Müdürlüğümüzce başta Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve ilgili kanunlar olmak üzere üst politika belgeleri hükümet programları kalkınma planları şüra kararları ile 64. Hükümet Programı Eylem Planı doğrultusunda tüm orta öğretim programlarının incelenmesi, güncellenmesi, yenilenmesi çalışmaları başlatılacak ve yapılacaktır.  
 
Bahsedilen konu çalışmalarda görevlendirilmek üzere Ek – 1 listede belirtilen okul türleri ve branşlarda istenen sayıda öncelikli olarak; 
 
* Doktora ve Yüksek Lisans mezunu olan, 
 
* Alanında yetkin başarılı olan, 
 
* En az 5 yıl deneyimi bulunan, 
 
* Alanı ile ilgili olarak akademik çalışmaları takip eden,  
 
* Görev sorumluluk bilincine sahip olan,  
 
Gönüllü ve çalışmaya istekli olarak belirlenecek öğretmenlerin belirlenerek öğretmenlere ait bilgilerin Ek – 2 de belirtilen formata uygun olarak eksiksiz doldurulması ve 18 Mart 2016 tarihine kadar excel formatında Genel Müdürlüğümüze gönderilmesi hususunda gereğini rica ederim.  
 
Ercan TÜRK  
 
Genel Müdür 
 
Ek – 1 : 
 
Dağıtım: Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa Çanakkale, Denizli, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Isparta, Mersin, İzmir, İstanbul, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Samsun Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Karaman, Bartın, Yalova, Karaman, Karabük, Osmaniye ve Düzce Valiliği. 

Kamupersoneli.net