Öğretmen

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin: Öğretmenlere İl Dışı İptal Hakkı Verildi

Hatırlanacağı üzere öğretmenler son dönemlerde sosyal medya hesapları üzerinden il dışı iptal hakkı için kampanyalar yapıyorlardı. 

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin öğretmenler tarafından yapılan bu kampanyalar ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulunmuş ve 2018 yılı iller arası yer değiştirme sonuçlarının iptal edilmesini isteyen öğretmenlerin bu isteklerine olumlu yaklaştığını bildirmişti. 

MEB MÜSTEŞARI YUSUF TEKİN’NDEN İL DIŞI İPTAL HAKKINA İLİŞKİN PAYLAŞIM

Twitter başta olmak üzere bazı sosyal medya ağları üzerinden yapılan bu kampanyalara olumlu yaklaştığını ifade eden MEB Müsteşarı Tekin konuya dair yeni paylaşımda bulundu. 2018 yılı iller arası yer değiştirme sonuçlarının iptal edilmesini isteyen öğretmenlerin bu taleplerine yönelik çalışmaların başlatıldığını ve ilgili yazının hafta başından itibaren ilgili birimlere gönderileceğini duyurdu. Yusuf Tekin paylaşımında ayrıca ikinci il dışı atamaları için çalışmaların başladığını ve uygun bir zamanda yapılacağını ifade etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin kendisine ait Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımında şu ifadeleri kullandı. ”Arkadaşlar #2018ildısıiptalhakkıverilsin bu konu ile ilgili yazı yazıldı Pazartesi illerde olacak. #ikinciildisi bu konu için de çalışıyoruz. İnşallah takvim içinde uygun bir yere planlayacağız.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Neden sadece ildışına iptal hakkı tanınıyor?İliçi de mağdur.Ayrımcılık yapılmasın.Ya hep ya hiç.