Öğretmen

MEB Sözleşmeli Öğretmen Alımı için Mülakat Sonuçları Bekleniyor

 Sözleşmeli Öğretmen Adaylarının Gözü Kulağı Mülakat Sonuçlarında

Milli Eğitim Bakanlığı‘nın sözleşmeli öğretmen alımı için başvuruda bulunan ve mülakat aşamalarını tamamlayan öğretmenler mülakat sonuçlarını merakla bekliyor. Dershane öğretmenlerinin sözlü sınavları 26 ile 28 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleştiği için mülakat sonuçları bugün 17:00’dan sonra açıklanabilir. MEB tarafından yapılan mülakatların puan ve branş bazında sıralamalarının tekrar açıklanmasından sonra mülakatlarda başarılı olan sözleşmeli öğretmen adayları tercih yapma hakkına sahip olacak.

MÜLAKAT SONUÇLARINA İTİRAZLAR 30 EYLÜL 2016 TARİHİNE KADAR YAPILABİLECEK

Mülakatlardan 60 puandan az olan adayların KPSS puanları yüksek olmalarına bakılmaksızın tercih yapması mümkün olmayacak. MEB tarafından ağustos ayında paylaşılan atama takvimine göre sözlü sınavlara itirazlar 28 Eylül 2016 tarihi ile 30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak. Sözlü sınavlara yapılan itirazların sonuçlandırılması işlemi 3 Ekim 2016 tarihinde son bulacak.

TERCİHLER 4-7 EKİM TARİHLERİ ARASINDA

Mülakatlarda başarı gösteren adaylardan atama tercihleri 4 ile 7 Ekim 2016 tarihleri arasında alınacak ve ilgili tercihlere göre atama sonuçları 10 Ekim 2016 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. 12 yıllık öğretmene 47.66 vermişler kaybettim. Ayıp gülüyorum sadece düştüğümüz duruma bak

  2. yazık günah egitim egitim denildi görüyoruz egitimsiz insanlar her gecen gün yeni yasalarla işsizlik icin ugrasiyor mülakat iyi bir birey yetistirmek için yeterli kpss deseniz aynı dert bu kadar insanın emegine yazık tebrikler güzel ülkem ögretmeninize verdiginiz deger için