Öğretmen

MHP Lideri Bahçeli'den Atanamayan Öğretmen Adaylarına Kadro Müjdesi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesi açıklandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından sunulan beyannamede dikkat çeken konularda önemli vaatler ve projeler yer alıyor. 

MHP’nin seçim beyannamesinde yer alan bazı projeler ise öğretmenlik mesleğini icra edenler ile henüz ataması yapılmayan öğretmen adaylarına yönelik. MHP’nin seçim beyannamesinde öğretmen ve öğretmen adaylarına yönelik detayları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

MHP LİDERİ BAHÇELİ’DEN ÖĞRETMEN ADAYLARINA MÜJDE

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açıklanan seçim beyannamesinde öğretmenler başta olmak üzere bazı kamu personellerine ve işsiz gençlere yönelik vaatler yer aldı. 

Bu vaatlerden ilki iş bulamayan gençlere sigorta ve öğrenim kredisi konusunda geldi. Buna göre, Gençlerin, iş bulana kadar ailelerinin sağlık sigortasından yararlanması ve öğrenim kredisi borçlarından faiz alınmaması sağlanacak. Yardımcı Hizmet personellerine yönelik vaatlerde ise bu çalışanların genel idari hizmetlere geçirilmesi vaat edildi. 

Öğretmenlere yönelik sunulan ilk vaatte, öğretmenlerin ek göstergesinin 3600’e çıkarılması adına oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim beyannamesinde atanamayan öğretmenlere ilişkin de bir düzenleme sözü verdi. Buna göre, Atanamayan öğretmenlerin tamamının kademeli olarak atanması için kadro ihdas edilmesi sözü verildi. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL Haber

NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…

Bir Yorum