Öğretmen

MHP Milletvekili Arzu Erdem: Sözleşmeli Öğretmenlerde Aile Bütünlüğü Sağlanmalıdır

Sözleşmeli öğretmen olarak Milli Eğitim Bakanlığı’nda görev yapan personellerin en çok dile getirdikleri sorunlardan biri olan aile birliği konusunu TBMM’ye taşıdı.

MHP Milletvekili Arzu Erdem, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapmış olduğu konuşmasında aile birliği konusunda mağduriyet yaşayan öğretmenlerin, bu mağduriyet durumlarını dile getirdi ve konuyla ilgili adım atılmasını talep etti.

MHP MİLLETVEKİLİ ARZU ERDEM’DEN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN PAYLAŞIMI

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem sosyal medya hesabu üzerinden yapmış olduğu bir paylaşımla sözleşmeli öğretmenlerin sesi oldu. 

Arzu Erdem resmi Twitter hesabı üzerinden ‘mutlu öğretmen, mutlu öğrenci, mutlu toplum’ sloganıyla yapmış olduğu paylaşımında sözleşmeli öğretmenlerin yanında olduğu vurguladı. 

MHP Milletvekili Arzu Erdem sözleşmeli öğretmenlerle mücadeleye devam edeceğini bildirdiği paylaşımında, ”Sözleşmeli öğretmenlerimizde aile birliği şart, Sözleşmeli öğretmenlerimizin haklı davalarında yanlarında olduğumu ve mücadeleye devam ettiğimi belirtmek isterim.” ifadelerini kullandı.

TBMM’DE SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERİN SORUNUNU DİLE GETİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, TBMM’de yapmış olduğu konuşmasında sözleşmeli öğretmenlerin aile bütünlüğü konusunda büyük sıkıntılar yaşadıkları belirterek bu sıkıntıların ara bir formülle giderilebileceğini vurguladı. 

”Sözleşmeli öğretmenlerimizle ilgili bir sistem getirildi ancak sözleşmeli öğretmenlerimizle ilgili, iki eş birbirinden ayrı yerlerde görev yaptıkları için aile bütünlüğü noktasında büyük bir sıkıntı oluşmuştur ve çocuklarından ayrı yaşamak zorundalar, bu anlamda büyük bir sıkıntı oluşmakta. Bir ara formülle oradaki sıkıntı giderilebilir diye düşünüyorum.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

 

Bir Yorum

  1. Sayın vekilim ailesi parcalanmis esi ve cocugunu goremeyen bir sozlesmeli ogretmen olarak yaziyorum bıktım usandım artık ailemi görememekten Allah büyüktür ona sığınıyorum