Öğretmen

Milli Eğitim'den Öğretmenlerin Alan Değişikliği Başvuruları Hakkında Duyuru

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları hakkında önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre öğretmenlerin alan değişikliği başvuru süresinin uzatıldığı ifade edildi. Peki başvurular ne hangi tarihte sona erecek? Tüm detaylar haberimizde…

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda öğretmenlerin alan değişikliği başvuru süresinin uzatıldığı ifade edildi.

BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI

Bilindiği gibi bundan önce öğretmenlerin alan değişikliği başvurularının 20 Aralık 2017 ile 26Aralık 2017 tarihleri arasında alınacağı ifade edilmişti. Ancak Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda başvuru süresinin uzatıldığı ifade edildi. Buna göre öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları 28 Aralık 2017 saat 15.00’a kadar uzatılmıştır.

YAYIMLANAN DUYURU

Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünden yayımlanan duyuruda “Bilindiği üzere 15/12/2017 tarihli ve 21615937 sayılı yazımız ile Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında görevli kadrolu öğretmenlerin alan değişikliği başvuru işlemlerinin 20-26 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacağı bildirilmişti.

Söz konusu başvurular 28 Aralık 2017 Perşembe günü saat 15:00’a kadar uzatılmış olup, ayrıca özel eğitim alanında güncellenen kontenjanlar sisteme yansıtılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA