Öğretmen

Öğretmenler Gününe Özel MEB'den Atama Müjdesi Bekliyoruz

Kamupersoneli.net olarak tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz. Öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlerimizin sorunlarının çözülmesi ve aday öğretmenlerimizin atanmaları hakkında Milli Eğitim Bakanlığından bir müjde bekliyoruz. 

24 Kasım öğretmenler günü Türkiye genelinde görev yapan milyonlarca öğretmeni onurlandırmak için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir kutlama günüdür. Ancak öğretmenlerimiz ve aday öğretmenlerimiz bu günlerde mutlu ve coşkulu olmaları gerekirken yaşadıkları sorunlardan ve atanamama durumlarından dolayı hüzün yaşıyorlar. 

Sadece 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel olarak değil her zaman öğretmenlerimizin kamupersoneli.net olarak yanında oluyoruz. Bugünkü yazımızda öğretmenlerimizin ve aday öğretmenlerimizin sorunlarını gündeme getiriyor Milli Eğitim Bakanlığından müjde talep ediyoruz. 

ÖĞRETMENLERİMİZİN MAĞDURİYETLERİ

Bilindiği gibi Türkiye genelinde milyonlarca öğretmenimiz görev yapıyor. Öğretmenlerimiz yaşadıkları sorunlara göğüs gererek hiç bir zaman yaptıkları görevi eksik bir şekilde gerçekleştirmiyor her zaman geleceğe yeni neferler hazırlamaya devam ediyorlar. Ancak öğretmenlerimiz bu görevlerini yerine getirirken yaşadıkları sorunların da Bakanlık tarafından ortadan kaldırılmasını talep ediyor. Mevcut durumda görev yapan öğretmenlerimiz Bakanlıktan ücretli öğretmenlik, sözleşmeli öğretmenlik, performans kriteri, 20 bin atama ve maaşlar hakkında yaşadıkları sorunların çözülmesini talep ediyorlar. Öğretmenlerimizin yaşadıkları bu sorunların detayları için lütfen TIKLAYIN.