Öğretmen

Öğretmenlerin 2016 Ağustos Ayı Yer Değiştirme Takvimi Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı Resmi İnternet sitesinde 2016 Yılı Ağustos Ayı Öğretmenlerin Aile Birliği, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu ile Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme takvimi yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan takvime göre belirtilen nedenlerden dolayı atama başvurusu yapmayı bekleyen öğretmenlerin atama takvimi açıklandı.

Yayımlanan Takvime göre; Birinci aşama başvuruları 11-17 Ağustos tarihleri arasında alınacaktır. Birinci aşama tercihlerinin alınmasından sonra ise ikinci aşamada tercih ve onay süreci geliyor. Tercihlerin yapılması ve onay süreci ise 22-26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Tercihlerin alınması ve onaylanması işlemlerinin ardından Atama kararları 31 Ağustos 2016 tarihinde açıklanacaktır. Atama kararlarının açıklanamsının ardından ise ataması gerçekleşen öğretmenler için Tebligat ve İlişki Kesme işlemleri 1 Eylül 2016 tarihi itibariyle gerçekleşecek.

Son dakika haberlerinden, öğretmen haberlerinden, meb ilanlarından, atama haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, memur haberlerinden, kamu ilanlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara