Öğretmen

Öğretmenlerin 2018 Eylül Dönemi Mesleki Çalışma Programı Güncellendi

Milli Eğim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, 17 Ağustos tarihinde yayımlamış olduğu Öğretmenlerin 2018 Eylül Dönemi Mesleki Çalışma Programı’nda güncelleme yapıldığını duyurdu. 

MEB yapılan güncellemelerin ardından ise yeni programın MEB’in internet sayfası üzerinden yayımlandığını duyurdu. MEB tarafından yayımlanan duyuru ve güncelleme yapılan 2018 Eylül dönemi mesleki çalışma programına dair detaylar şu şekilde, 

MEB EYLÜL DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI GÜNCELLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan basın açıklamasında, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği ve Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliği kapsamında hazırlanan 2018 Eylül dönemi mesleki çalışma programı ile ilgili yazının Valiliklere gönderildiğini hatırlattı. MEB duyurusunda gönderilen bu yazının Bakanlık birimleri tarafından gelen talepler doğrultusunda güncellendiğini açıkladı. 

Bu kapsamda okul ve kurumların güncellenen bu programa uymaları gerektiği ifade edildi. Milli Eğim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan basın açıklaması ve güncellenen programlara ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz.