Öğretmen

Öğretmenlerin İkinci İl Dışı Tayinleri Hakkında Talip Geylan'dan Önemli Açıklama

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan öğretmenlerin ikinci il dışı tayinleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Talip Geylan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarında öğretmenler için yeni eğitim öğretim döneminin yarın başlayacağını ifade ederek ikinci il dışı sözüne güvenerek kurdukları yeni düzenleri duman olacak olan bir kısım öğretmenlerin mutsuz bir psikoloji ve bozuk bir motivasyonla iş başı yapacaklarını vurguladı. Talip Geylan’ın açıklamaları ise şöyle oldu:

TALİP GEYLAN’IN AÇIKLAMALARI

Öğretmenlerin İkinci İl Dışı Tayinleri Hakkında Talip Geylan'dan Önemli Açıklama

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı, eğitim çalışanları için yarın başlıyor. Tüm meslektaşlarımıza başarılar diliyor, eğitim öğretim yılı boyunca mutlu ve huzurlu bir çalışma hayatı temenni ediyorum. Ancak şunu da biliyorum ki; İl/ilçe emri verilmediği için eş ve çocuklarından ayrılacak ve ikinci il dışı sözüne güvenerek kurdukları yeni düzenleri duman olacak olan bir kısım öğretmenlerimiz mutsuz bir psikoloji ve bozuk bir motivasyonla iş başı yapacaklar. MEB bu problemi görmeli ve hem de hemen mağduriyet yaşayan bu meslektaşlarımızı rahatlatmalıdır. Unutmayalım ki, mutsuz öğretmenimizin verimli çalışabilmesi ve dolayısıyla eğitimde istenen başarıya ulaşılması mümkün olmayacaktır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. ikinci il dışı atama istiyoruz.ona göre plen yaptık çocuklarımızın okul tercihlerini ona yaptık.mutsuz umutsuz ortada kaldık resmen.
    lütfen ikinci il dışı atama ivedilikle açılsın

  2. 2. il dışı sözüne güvenerek çocuğuma lise tercihi yaptırdım. ne yani 8 yıllık emeğini heba edip göndermeyeyim mi? kaldığım yerde de nitelikli okul da yok. yerleştiği okulun yurdu da yok. 14. yaşındaki çocuğu nereye göndereyim tek başına? Allah aşkına tutun artık verdiğiniz sözü!! telef oldum yaa