Öğretmen

Öğretmenlerin İl İçi Atama Sonuçları Açıklanıyor! İşte Açıklanan İller Tam Listesi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacak olan il içi isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları için merak edilen tarih geldi çattı.

Binlerce öğretmen adayı başvuru sonuçlarının açıklanacağı saati merakla bekliyor. İl Milli Eğitim Müdürlükleri’nin resmi internet siteleri üzerinden bugün il içi yer değiştirme (il içi atama) sonuçları açıklanacak.

Öğretmenlerin büyük heyecanla bekledikleri sonuçlar her il için, ayrı ayrı açıklanacak. Tayin isteyen pek çok öğretmen sonuçları görevde bulundukları ilin Milli eğitim Müdürlüğü sayfasından öğrenebilecek.

İl içi yer değiştirme başvuruları 22- 25 Mayıs 2018 tarihleri arasında alınmıştı. Atamalar ve kararname işlemleri valilikler tarafından en geç 30 Mayıs 2018 tarihinde açıklanacak ve ataması yapılanların ilişik kesme işlemlerinin 8 Haziran 2018 tarihinden itibaren başlayacağı belirtildi.

Bu detaylara göre il içi atama sonuçlarının her il tarafından 30 Mayıs 2018 tarihine kadar sonlandırılacağı ve sonuçların il milli eğitim müdürlüklerinin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanacağı belirtildi.

Bir Yorum

  1. il içi atamalar halen açıklanmadı ne zaman açıklanacak. merakla bekliyoruz