Öğretmen

Öğretmenlerin Özür Grubu Atama Başvuruları Başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan öğretmenlerin özür grubu atamalarına ilişkin başvurular bugün başlıyor.Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme işlemlerini gerçekleştirecek. Öğretmenler arasında genellikle özür grubu atamaları olarak bilinen bu atamalara ilişkin başvurular bugün başlıyor.

ÖZÜR GRUBU ATAMA TAKVİMİ

Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin özür grubu atamalarına ilişkin takvim açıklanmıştı. Açıklanan takvim kapsamında öğretmenlerin 2017 yılı özür grubu atama başvuruları 8 Ağustos 2017 ile 14 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacak. 

TERCİH İŞLEMLERİ

Başvuruların alınmasının ardından adaylar özür grubu atamaları için 22 Ağustos 2017 ile 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında tercihlerini yapacaklar. 2017 yılı özür grubu atamaları için başvuru yapan öğretmenler ardından sonuçların açıklanmasını bekleyecek. Ayrıca öğretmenlerin özür grubu atama sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 29 Ağustos 2017 tarihinde açıklanacak. 2017 yılı özür grubu atamaları ile ataması gerçekleştirilen öğretmenler 5 Eylül 2017 tarihi itibariyle ilişik kesme işlemlerini yapacaklar.

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum