Öğretmen

Öğretmenlerin Özür Grubu Atama Başvurularında Son Gün !

BAŞVURULARDA SON GÜN

Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin özür grubu atamaları gerçekleştirilecek. Öğretmenler özrü grubu atama başvurularına 8 Ağutos 2017 tarihinde başladılar. Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme işlemlerini gerçekleştirecek.

Konu ile ilgili olarak öğretmenlerin özür grubu atamalarına ilişkin takvimi kamupersoneli.net oalrak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Ayrıca özür grubu atamaları 8 Ağutos 2017 tarihinde başladı ve 14 Ağutos 2017 (Bugün) sona erecektir.

ATAMA TAKVİMİ

Başvuruların alınmasının ardından adaylar özür grubu atamaları için 22 Ağustos 2017 ile 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında tercihlerini yapacaklar. 2017 yılı özür grubu atamaları için başvuru yapan öğretmenler ardından sonuçların açıklanmasını bekleyecek. Ayrıca öğretmenlerin özür grubu atama sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 29 Ağustos 2017 tarihinde açıklanacak. 2017 yılı özür grubu atamaları ile ataması gerçekleştirilen öğretmenler 5 Eylül 2017 tarihi itibariyle ilişik kesme işlemlerini yapacaklar.

KAMUPERSONELİ.NET | ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. izmir meb çoğu kişinin başvurusunu onaylamadı. baş vurular uzatılsın.