Öğretmen

PICTES Kapsamında Görev Yapan Öğretmenler Kadro Talep Ediyor

Türkiye’de bulunan milyonlarca Suriyeli ailelerin çocuklarına eğitim vermek ve Türk Eğitim Sistemi’ne adaptasyon sağlayabilmesi için Avrupa Birliği ile Türkiye arasında bir anlaşma yapılmıştı. 

Bu anlaşmaya göre, “Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi (PICTES)” projesi hayata geçirilmiş ve bu kapsamda çok sayıda öğretmen görev almıştı. PICTES kapsamında görev yapan bu öğretmenler seçim öncesinde kadro taleplerinde bulunuyorlar. İşte detaylar,

PICTES ÖĞRETMENLERİNDEN KADRO TALEBİ

“Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi (PICTES)” projesi kapsamında görev yapmaya başlayan binlerce öğretmen sosyal medya üzerinden başlattıkları kampanyalar ile kadro taleplerini yetkililere duyurmaya çalışıyorlar. 

Binlerce PICTES öğretmeni özellikle Twitter’da başlatılan kampanyaya yapmış oldukları paylaşımlar ile katılım sağlayarak seçimden önceki süreçlerde kadroya geçmek ve diğer sorunlarının giderilmesini istiyorlar. 

PICTES öğretmenleri yapmış oldukları paylaşımlarda, bu proje kapsamında 6200 öğretmen bulunduğunu belirterek bu öğretmenlerin mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğini vurguluyorlar. 

Bu Konuda PICTES Öğretmenleri Tarafından Yapılan Paylaşımları Sizlerle Paylaşımlar

#İttifakKadroPictes bu işe yaklaşık 1.5 yıldır emek veriyoruz. Iyi gün de değil sadece devletimizin zor gününde de yanında olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduk. Şimdi kadro talep ediyoruz.

#İttifakKadroPictes en zor şartlarda çalışan pictes öğretmenleri olarak kadro hakkımızdır.

#İttifakKadroPictes KPSS ve mülakat üstünlüğü ile gelen geçici öğretmenler ağustosta işsiz kalmak istemiyor sesimizi duyun.

#İttifakKadroPictes Kpss + Mülakat + Güvenlik soruşturması. Atama şartlarını yerine getirdik geçici değil kalıcı istihdam hakkımızdır

#İttifakKadroPictes Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi” projesinde çalışan KPSS, mülakat ve güvenlik soruşturması aşamalarından geçen 6200 geçici sözleşmeli öğretmen MEB’den KALICI İSTİHDAM istiyor.

#İttifakKadroPictes ogretmenleri olarak kalici istihdam istiyoruz biz bu işte 2 yildir calisan 6 bin 200 kisiyiz ve Türkçemizi ogretmeye ayni sekilde özveriyle devam etmek istiyoruz umutlarimizi sondurmeyin lutfen

Kamupersoneli.net – ANKARA