Öğretmen

PTT'den Öğretmenler Gününe Özel İndirim Kampanyası

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), 24 Kasım Öğretmenler gününe özel kampanya başlattı. 

PTT tarafından başlatılan kampanya kapsamından yararlanacak öğretmenler, ikinci bir kampanyadan yararlanamayacak. Kargo işlemleri sırasında yalnızca kurum kartlarını göstermeleri ile kampanya kapsamında uygulanacak indirimden yararlanabilecek.

Yüzde 25 İndirim

24 Kasım Öğretmenler Gününün yaklaşmasının ardından PTT, bu güne özel öğretmenlik mesleğine mensup kişilere yüzde 25 indirim yapılmasına ilişkin kampanya başlattı. Söz konusu kampanyaya ilişkin PTT yazılı açıklamada bulundu.

Yazılı Açıklama ile Kampanyayı Açıkladı

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), yapmış olduğu yazılı açıklamasında öğretmenlik mesleğinin yüceliğini vurgulayarak bu mesleğe mensup kişilere yönelik kampanya başlatıldığı aktarıldı. PTT yazılı açıklamasında; “Kampanya kapsamında, öğretmenlere 24 Kasım 2017’den 5 iş günü öncesi, yani 17-20-21-22-23 Kasım 2017 tarihlerinde ticari gönderiler hariç postaya verilen posta kargosu ile APS kurye gönderilerinde yurt içinde yüzde 25 indirim sağlayacak” ifadelerine yer verildi.

İkinci Bir İndirim Uygulanmayacak

Kargo işlemi sırasında öğretmenlerin PTT görevlisine kurum kimlik belgesini ibraz etmesi yeterli olacak. Kargo gönderimi sırasında PTT AŞ’nin sunduğu farklı bir kampanyadan yararlanılması durumunda ayrıca bu indirim uygulanmayacak.

Kamupersoneli.net – ANKARA