Öğretmen

Sözleşmeli Öğretmenlere Eş Durumu Tayin Hakkı Verilsin Talebi

Hatırlanacağı üzere, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü yayımladığı bir duyuru ile sözleşmeli öğretmenlerinin sağlık mazereti tayin sonuçlarını açıklamıştı. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan sözleşmeli öğretmenlerinin sağlık mazereti tayin sonuçlarının ardından Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan konuya dair bir paylaşımda bulundu. 

TALİP GEYLAN’DAN EŞ DURUMU TAYİN HAKKI TALEBİ

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı/Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri Talip Geylan sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım ile sözleşmeli öğretmenlerin aile bütünlüğü sağlanması konusunda bir açıklamada bulundu. 

Bu kapsamda sözleşmeli öğretmenlere eş durumu tayin hakkı verilmesi gerektiğini vurgulayan Talip Geylan, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a çağrıda bulundu. Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı/Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri Talip Geylan’ın resmi Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşım şu şekilde,

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan Tarafından Yapılan Paylaşım

”331 sözleşmeli öğretmenimizin sağlık mazereti tayini yapıldı. Sayın @ziyaselcuk a teşekkür ediyoruz. İsteyince oluyormuş; demek ki, öyle yıllardır yokuşa sürüldüğü kadar abartılacak bir durum yokmuş. Şimdi sıra sözleşmeli öğretmenlerimizin eş durumu tayin taleplerinde. Bekliyoruz.!”

Kamupersoneli.net – ANKARA