Öğretmen

Sözleşmeli Öğretmenlerin Kadroya Alınması İçin Kanun Teklifi

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya milletvekili Mustafa Kalaycı sözleşmeli öğretmenlerin kadro konusuna dair bir kanun teklifi sundu. 

TBMM’ye sunulan kanun teklifinde sözleşmeli öğretmenlerin kadroya alınmalarına dair düzenlemeler yer alıyor. Konuya dair ise Türkiye Kamu Sen tarafından bir açıklama paylaşıldı. İşte detaylar,

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERE KADRO TALEBİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya milletvekili Mustafa Kalaycı tarafından sunulan kanun teklifinde sözleşmeli öğretmenlerin kadroya alınması talebi yer alıyor. Kamu Sen tarafından bu yasa tasarısına dair yapılan açıklamada MHP tarafından sunulan kanun teklifine destek açıklaması geldi. 

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahvesi söz konusu kanun teklifine dair yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı. 

Kamu Sen Başkanı Önder Kahveci’nin Kadro Açıklaması

“Kamuda güvencesiz bir şekilde istihdam edilen personelin kadroya geçirilmesi noktasındaki çabamız uzun yıllardır devam etmekteydi. Israrlı ve kararlı duruşumuz neticesinde tüm sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi konusu bugün MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’nın kanun teklifi ile birlikte meclis çatısı altına taşıdık. Bundan sonraki süreçte bu teklifin yasalaşması için çaba sarf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır. Türkiye Kamu-Sen camiası olarak tüm sözleşmeliler adına Milliyetçi Hareket Partisine ve sayın Mustafa Kalaycı’ya teşekkür ediyoruz”

Kamupersoneli.net – ANKARA