Öğretmen

Yurt Dışına Gönderilecek Öğretmenlerin Temsil Yeteneği Mülakat Giriş Belgeleri Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yurt dışına gönderilecek öğretmenlerle alakalı olarak bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Yurt Dışına Gönderilecek Öğretmenlerin Temsil Yeteneği Mülakat Giriş Belgelerinin yayımlandığı ifade edildi. Öğretmenler mülakat giriş belgelerine haberimizdeki link üzerinden ulaşabilirler.

Milli Eğitim Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2017/2 Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretmenlerin Temsil Yeteneği Mülakatı giriş belgelerinin yayımlandığı ifade edildi. Ayrıca kamupersoneli.net olarak adayların mülakat giriş belgelerine nasıl ulaşacaklarını paylaşıyoruz. 

2017/2 Yurt Dışında Görevlendirilecek Öğretmenlerin Temsil Yeteneği Mülakatı Giriş Yeri Belgesi İçin TIKLAYIN.

MÜLAKAT GİRİŞ BELGELERİ NASIL EDİNİLİR?

Adaylar yukarıda paylaştığımız link üzerinden giriş belgesinin edinileceği sisteme yönlendirileceklerdir. Adaylar sisteme geldiklerinde T. C. Kimlik Numaraları ile sistem tarafından gönderilen güvenlik kodunu yazarak mülakat giriş belgelerini edinebileceklerdir. Ayrıca MEB tarafından adaylara bir not bırakıldı. Söz konusu notta “Öğleden önce mülakata girecek tüm öğretmenlerin mülakata giriş saati 09:00, öğleden sonra mülakata girecek tüm öğretmenlerin mülakata giriş saati ise 13:30 olarak belirlenmiştir.” ifadelerine yer verildi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA