Öğretmen

Yurt Dışında İngilizce Eğitimi Görmek İçin Gönderilecek Öğretmenler Arasında Yapılan Sözlü Sınav Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda yurt dışında İngilizce eğitimi görmek için gönderilecek öğretmenler arasında yapılan sözlü sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda “Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Yurt Dışına İngilizce dil eğitimi görmek üzere gönderilecek atölye ve laboratuvar dersleri öğretmenleri arasından sözlü sınav sonucunda başarılı olan aday listesi”ifadelerine yer verdildi. 

AÇIKLAMA:

1- Tabloda isimleri yer alan adayların güvenlik soruşturması tamamlanmadığı için Kılavuzda Genel Şartlar başlığı altında yer alan “”İlgili makamlarca yapılacak arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması sonucunda elde edilecek bilgi ve belgelere göre yurt dışında görevlendirilmesine engel bir hali bulunmamak.”” maddesi gereği güvenlik soruşturmalarının tamamlanması beklenmektedir.

2- Güvenlik soruşturması sonucuna göre yurt dışında görevlendirilmesinde engel bulunmayan adaylara yönelik bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

3- Bilgilendirme toplantısına ilişkin açıklamalar adayların mail adreslerine gönderilecektir.” 

Kamupersoneli.net – ANKARA