• Haberler
  • Öğretmen
  • Öğretmenler sosyal medyayı ayağa kaldırdı! 60 bin öğretmen için harekete geçildi

Öğretmenler sosyal medyayı ayağa kaldırdı! 60 bin öğretmen için harekete geçildi

Uzun zamandır atanamayan öğretmenler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmen ataması beklerken yaşadıkları sıkıntıları sosyal medya üzerinden paylaşarak milyonlarca kişiye ulaşmaya çalıştı.Yüz binlerce öğretmen atama beklerken öğretmen açığı ücretli öğ

Uzun zamandır atanamayan öğretmenler

Milli Eğitim Bakanlığı

tarafından öğretmen ataması beklerken yaşadıkları sıkıntıları sosyal medya üzerinden paylaşarak milyonlarca kişiye ulaşmaya çalıştı.

Yüz binlerce

öğretmen atama

beklerken öğretmen açığı

ücretli öğretmen

ler ile kapatılmaması gerektiğini savunan atama bekleyen öğretmenler 2020 yılı için en az 60 bin öğretmen ataması beklediklerini belirterek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

'a seslendi.

BAKAN SELÇUK'TAN ATAMA MÜJDESİ BEKLENİYOR

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacağı merak konusu olurken öğretmenlerin en kısa zamanda görevlerine başlamak için sabırsızlandıklarını belirten bir çok isim Bakan Selçuk'un resmi bir açıklama yaparak öğretmen ataması müjdesi vermesi gerektiğini dile getirdi.

Haber

2020 ÖĞRETMEN ATAMALARI NE ZAMAN?

Öğretmen ataması bekleyenler sosyal medya üzerinden yayınladıkları mesajlarda, "Yüz binlerce öğretmen atama beklerken öğretmen açığı ücretli öğretmenler ile kapatılmamalıdır... Öğretmenlerimiz atama, öğrenciler ise öğretmenlerini bekliyor..." ifadelerini kullandı. Ayrıca öğretmen ataması bekleyen binlerce kişi, "Ah Kpss Kpss neden bu kadar zorsun sen Söyleyin bakana atamayı yapsın. Yapamazsa söylesin Biz de vazgeçelim atanma sevdasından." ifadelerini paylaştı.

Haber

MİLYONLARCA KİŞİ ÖĞRETMEN ATAMASI İÇİN PAYLAŞIM YAPTI!

Ayrıca bir çok kullanıcı tarafından yapılan paylaşımlar şöyle:

-100 bin öğretmen ihtiyacı varken #Meb60BinÖgrtAta'ması eğitime can getirecektir.

-60 bin atama yarayı kapatmaz ancak merhem olabilir. Düzenli şekilde yüksek atama ve üniversite öğretmenlik kontenjanlarının azalatımasıyla bu yara tamamen kapanabilir. 700bin atama bekleyen öğretmenin isteği budur.

-Ücretli öğretmenlik son bulmalı! 100 bin öğretmen ihtiyacı 60 bin atama ile kapatılmalıdır.

-Ülkemiz hedeflerine ulaşmanın yolu Ar-Ge ve inovasyondan, Ar-Ge ve inovasyonun yolu da Temel Bilimlerden geçer. Temel Bilimlerde başarı ise, ancak ve ancak başarılı öğrencilerin Temel Bilimlere yönlendirilmesiyle mümkündür.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme