- Haberler
- Meb Personeli
- Öğretmenlere Kötü Haber! Öğretmenler Seminer Çalışmalarına Farklı İl/İlçelerde Katılamayacak
Öğretmenlere Kötü Haber! Öğretmenler Seminer Çalışmalarına Farklı İl/İlçelerde Katılamayacak
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yeni düzenlemeler yapıldı.Bununla beraber öğretmenlerin seminer çalışmalarına farklı il e ilçelerde katılım sağlayamayacakları belirtild
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yeni düzenlemeler yapıldı.
Bununla beraber öğretmenlerin seminer çalışmalarına farklı il e ilçelerde katılım sağlayamayacakları belirtildi.
Her yıl düzenli olarak ders kesim tarihi itibariyle 1 Temmuz tarihinden, 1 Eylül ders başlama tarihine kadar meslek çalışmaları yapılmaktadır.
MEB yönetmeliği kapsamına göre öğretmenler ilk haftadan sonra seminer çalışmalarına istemeleri halinde farklı il/ilçelerde katılım sağlayabiliyorlardı.
Ancak 10 Temmuz 2019 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile Okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarda bu uygulamayı yürürlükten kaldırıldı.
Bakmadan Geçme





