• Haberler
  • Gündem
  • ÖSYM'ye FETÖ Operasyonu! eski ÖSYM Başkanı Ali Demir gözaltına alındı..

ÖSYM'ye FETÖ Operasyonu! eski ÖSYM Başkanı Ali Demir gözaltına alındı..

ÖSYM'ye FETö Operasyonu düzenlendi.Yapılan FETÖ operasyonların aralarında eski ÖSYM Başkanı Ali Demir'in de bulunduğu toplamda 34 kişi gözaltına kararı alındı.

ÖSYM'ye FETö Operasyonu düzenlendi. Yapılan FETÖ operasyonların aralarında eski ÖSYM Başkanı Ali Demir'in de bulunduğu toplamda 34 kişi gözaltına kararı alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün ÖSYM Başkanlığındaki yapılanması ile ilgili soruşturmada, aralarında ÖSYM eski başkanı Ali Demir'in de bulunduğu, 6'sı halen kurumda aktif görevde olan toplam 34 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara merkezli İstanbul, Adana, Eskişehir, İzmir, Nevşehir ve Trabzon'da düzenlenen operasyonda şu ana kadar 17 şüpheli gözaltına alındı.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme