Genel

2017 En İyi SUV Araçlar Listesi Açıklandı, En İyi SUV Hangisi?

Renault SUV Modelleri 

SUV modeller kategorisinde farklı seçenekler sunan Renault özelikle de Kadjar modeli ile beğeni topluyor. Renault Kadjar fiyat performans açısından değerlendirildiğinde rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi başarırken sunulan teknolojik özellikler de aracın artıları arasında yer alıyor. İlk olarak 2015 yılında satışa sunulan araç ne yazık ki Türkiye’de hala istenilen satış rakamlarına çıkabilmiş durumda değil. Renault Koleos ise Kadjar’ın selefi olarak hazırlanıyor. 

SEAT SUV Modelleri 

SUV arabalar denildiğinde akla ilk gelenler arasında yer alan SEAT özellikle de 2 modeli ile öne çıkmayı başarıyor. SEAT İbiza fiyat performansı ile de dikkat çekerken SEAT Ateca yorumlar ve değerlendirmelerden tam not almayı başardı. 

Peugeot SUV Modelleri 

Belkide bu alanda en çok seçenek sunan markalardan biri olan Peugeot şu anda yeni SUV Peugeot 5008 modeli ile kendisinden söz ettirmeyi başarıyor. Yine markanın öne çıkan SUV Modellerinden biri olara kabul edilen Peugeot 3008 modeli teknolojik donanımı ile göz doldururken Peugeot 2008 SUV modeli de cazip fiyat listesi ile tercih edilirliğini arttırıyor. 

Honda SUV Modelleri 

Honda SUV ikinci el piyasasında da son derece rahat bir şekilde satıldığı için tercih edilirken HONDA HR-V ve HONDA CR-V modelleri bu alanda SUV satın almak isteyen kişilerin ilk tercihleri olmayı sürdürüyor. İhtişamlı görüntüsü, teknolojik özellikleri ve güvenlik donanımı bu araçları öne çıkarmayı başarıyor. 

BMW SUV Modelleri 

Dünyanın en lüks otomobil markaları arasında yer alan BMW SUV araçlar kategorisinde yer alan araç sayısını arttırmaya devam ederken özellikle de BMW X3 modeli bu alanda en çok tercih edilen araçlardabiri olmayı başarıyor. BMW X3 modeline ek olarak BMW X5 ve BMWX6 SUV dünya çapında da ilgi gören bir model olarak satış rakamlarında da birinciliğini hissettiriyor.