Genel

En Baba Babalar Günü Kampanyası "Ford Babalar Günü Kampanyası"

Babalar gününe özel olarak Ford Focus modelinde 15 bin 500 liraya varan indirim seçeneği sunulurken indirime ek olarak ayrıca 4 yıl garanti fırsatı da sunuluyor. Aylık sadece 1.550 lira taksitle bu babalar gününe yepyeni bir Ford Focus modeli ile giriş yapabilirsiniz…

Hem Sportif, Hem Şık Hayranlık Uyandıran Tasarım!

Haziran ayı boyunca babalar gününe özel olarak yüzde 9 indirim fırsatı sunan Ford Focus 2018 model Titanium SW 1,5L TDCİ Powershift donanım paketi için 15 bin 500 lira indirim yaparken balon ödeme seçeneği tercih eden kişiler için aylık 1.550 lira taksitle sıfır Ford Focus sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Ford Options Nedir?

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin Ford Options üzerinden taşıt kredisi kullanmaları gerekmektedir. Ford Options sistemi Ford taşıt kredisi sistemidir. Bu sistemde kişi satın almak istediği araç için taşıt kredisi vadesi ve son ödeme için balon ödeme tercihi belirliyor ve buna göre taşıt kredisi paketi oluşturuluyor. 

Ford Options kredisi için aranılan şart son taksit ödemesinin balon ödeme seçeneğinden oluşmasıdır. Balon ödeme yapmak yerine sistem isteyen kişilere yönelik olarak araçlarını vererek yerine yeni bir araba alma seçeneği de sunmaktadır. Bu sayede aracınızı sürekli yenileyerek hem değerini arttırmış olur hem de balon ödeme yapmadan taksitlerinizi kolaylıkla ödeyerek yeni aracınızı satın almış olursunuz.