Genel

Peşinatsız Senetle Araba Taksitle Nasıl Alınır?

Peşinatsız Araba Kampanyaları Devam Ediyor

Sıfır araç satışlarının büyük bir hızla düşmesi ile beraber büyük araba markaları peşinatsız sıfır araba kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Yine ikinci el araçlarda da peşinatsız araba 2017 kampanyalarına sıklıkla rastlanıyor. Özellikle de satış rakamlarını arttırmak isteyen araba galerileri tarafından düzenlenen kampanyalarda kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Peşinatsız sıfır araba almak isteyenlere yönelik cazip seçenekler sunulurken bu kampanyalardan yararlanmak isteyen kişilerin mutlaka yüksek kredi notu ortalaması ve temiz bir kredi sicili geçmişi sunmaları gerekiyor. 

Senetli Araba Satışı Yapan Galeriler Var Mı?

Evet, araba galerilerinin büyük bir bölümü artık senetle araba satışı yapıyor. Bunların arasında özellikle de peşinatsız senetle araç satanlar büyük ilgi görürken yaşadığınız şehirde bulunan galericiler sitesi ya da araba galerilerinin yoğun olarak bulunduğu bölgeleri ziyaret ederek bu galeriler hakkında bilgi edinmeniz son derece kolay. Ancak bunların arasında peşinatsız taksitle araba satın almak gibi özel tercihiniz bulunuyorsa bu durumda sizin de araba galerisinin aradığı koşulları taşımanız gerekiyor. Düşük kredi notu ortalaması olan ya da banka yasal takip altında olan kişilerin kesinlikle senetle araba almaları mümkün olmuyor. 

Yine insanların senetlerde yaşanan sahteciliklerden korkması ve dolandırıcılara hedef olma korkusu yaşamaları nedeni ile sahibinden senetle araba bulmakta son derece zor oluyor. Sahibinden ikinci el araba almak yerine bu nedenle senetli araba satışı yapan galeriler üzerinden başvuruda bulunmanız olumlu sonuçlanması açısından şansınızı arttıracatır. Günümüzde peşinatsız senetle araba Ankara ve İstanbul başta olmak üzere pek çok şehirde yapılırken yaşadığınız şehirde galericilerin yoğun olduğu bölgeler ve galericiler sitesi üzerinden sizde araştırma yaparak bu galeriler üzerinden senetle araba satın alabilirsiniz. Ancak peşinatsız araba fiyatları çok daha yüksek olarak uygulanacaktır, bu konuda bilginiz olsun…

Bir Yorum