Genel

Temmuz Ayı Araba Kampanyaları İle Hem Faizsiz Taşıt Kredisi Hem de İndirimli Araç Satışı Yapılıyor

Düzenlenen kampanyalar kapsamında getirilen hurda araç teşvik kampanyalarına ek olarak hem araç fiyatlarına indirim yapılıyor hem de belirli modellerde faizsiz taşıt kredisi 2018 fırsatı sunuluyor. 

Sıfır araç kampanyaları sayesinde vatandaşlar alıma teşvik edilirken araç markaları da bu sayede düşen satış rakamlarını yükseltmenin peşinde. 

Otomotiv Pazarı Daralıyor, Araç Satış Rakamları Düşüyor!

2018 yılının Ocak – Haziran ayını kapsayan yılın birinci yarısında otomobil satış rakamlarının ciddi anlamda düşmesi araba markalarının indirim kampanyaları düzenlemesini zorunlu bir hale getirdi. 2018 otomobil satışları söz konusu dönemde yüzde 10 oranında azalırken başlatılan hurda araç teşvik uygulamasını fırsata çevirmek isteyen markalar kendi kampanyalarına start verdi. 

Araba markalarının Temmuz kampanyası kapsamında taksitli araba kampanyaları düzenlenirken aynı zamanda araba kampanyaları 0 faiz teklifleri de öne çıkıyor. Bazı markalarda indirim 15 bin liraya kadar çıkarken bazı markalar ise belirli modellerinde satış fiyatlarına özel olarak yüzde 7 fiyat indirimi yapıyor. Yina faizsiz araç kredisi desteği de pek çok modelde sunuluyor.