Özel Sektör İş İlanları

BEDAŞ Alacak Takip, Teknik ve İdari Personel Alımı İçin İlan Yayımladı

BEDAŞ İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü personel alım ilanı yayımladı. 

Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanında çok sayıda pozisyonda personel alımı yapılacağı ve alım yapılacak bu personellerin kurumun personel açığı bulunan birimlerinde istihdam edileceği bildirildi. 

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

BEDAŞ tarafından yayımlanan personel alım ilanında 12 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı ilan edildi. Kurum ayrıca engelli adayların da başvuru yapabileceği Genel Başvuru pozisyonunda alım yapacağını duyurdu. 

Açık kadrolar; İnsan Kaynakları Uzmanı, Stratejik Planlama ve Analiz Uzmanı, Network & Security Manager, Ölçü Sistemleri Ekip Lideri, İşletme Bakım Mühendisi, İşletme Müdürü, Arıza Onarım Bakım Mühendisi, Saha Operasyon Ekip Lideri, Alacak Takip Teknik Personeli, Genel Başvuru (Engelli Personel), Elektrik Teknik Personeli, Stajyer.

BAŞVURU KOŞULLARI

BEDAŞ İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü ilan edilen pozisyonlarda yapılacak alımlara aşağıda yer alan başvuru şartlarını sağlayan adayların başvurularının kabul edileceğini duyurdu. 

Bu başvuru koşulları arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek veya edebilecek olmak, alım yapılacak unvana göre belirlenen eğitim şartını sağlamak, erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olmak, yapmış sayılmak ya da istenilen tarihe kadar tecilli durumda olmak, Ms Office uygulamalarına hakim olmak, Çözüm odaklı, iletişim ve organizasyon becerileri kuvvetli olmak, Aktif sorumluluk ve inisiyatif alabilen, İnsan ilişkilerinde başarılı, etkin iletişim yeteneğine sahip ve takım çalışmasını benimsemiş olmak. şartları yer alıyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi BEDAŞ personel alımlarını kendisine ait kurumsal internet sayfasından yayımlıyor. İlana başvuruda bulunacak adaylarda başvurularını bu sayfa üzerinden elektronik olarak yapıyorlar. İlana ulaşmak ve yukarıda yer alan kadrolara başvuruda bulunmak için vermiş olduğumuz bağlantıyı kopyalayıp internet tarayıcınıza yapıştırın.

BEDAŞ İş İlanlarına Başvuru İçin; https://goo.gl/Ymovfe

Kamupersoneli.net – ANKARA