Özel Sektör İş İlanları

BEDAŞ Ekim Ayı Sonuna Kadar Personel Alımları Yapıyor!

BEDAŞ İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünce ve kariyer siteleri üzerinden personel alım ilanında çok sayıda pozisyonda personel alımı yapılacağı ve alım yapılacak bu personellerin kurumun personel açığı bulunan birimlerinde istihdam edileceği bildirildi. 

Bizlerde BEDAŞ personel alımlarıyla alakalı olarak merak edilen tüm detayları sitemizde okurlarımızla paylaşıyoruz.

6 FARKLI POZİSYONDA PERSONEL ALIYOR

BEDAŞ tarafından yayımlanan ilanlar kapsamında alım yapılacak olan pozisyonlar ise şu şekilde;

“Eğitim Teknolojileri Uzmanı,  Elektrik Teknik Personeli, Uzun Dönem Stajyer, Oracle EAM Danışmanı, Teknik Eğitim Uzmanı ve Tesis Kontrol Mühendisi” olarak ifade edildi.

TALEP EDİLEN GENEL ŞARTLAR

BEDAŞ tarafından yayımlanan ilanlar kapsamında alım yapılacak olan adaylardan talep edilen genel başvuru şartları şu şekilde;

Adayların T. C. vatandaşı olması zorunlu. ayrıca pozisyonlara göre talep edilen eğitim seviyelerinden mezun olmak gerekiyor.

Erkek adayların askerlik görevini yerine getirmiş olması yada yapmış sayılmak veya en az 2 yıl tecilli olması talep ediliyor.

Adayların Ms Office uygulamalarına hakim olması ile beraber çözüm odaklı ayrıca iletişim ve organizasyon becerileri kuvvetli olması istenen şartlar arasında yer alıyor.

Aktif sorumluluk ve inisiyatif alabilen adayların başvurularının kabul edileceği ifade edilirken adayların insan ilişkilerinde başarılı olması talep ediliyor.

BEDAŞ İLANLARINA BAŞVURU İÇİN: https://goo.gl/Ymovfe

Üst kısımda yer alan bağlantı adresini internet tarayıcınızın arama satırına kopyalayınız/yazınız ve enter tuşuna basınız…

Kamupersoneli.net I ÖZEL HABER