Özel Sektör İş İlanları

BEDAŞ En Az Lise Mezunu Personel Alıyor!

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ), bir ilan yayımlayarak personel alımı yapacağını duyurdu.

BEDAŞ tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan detaylar, adaylarda aranan şartlar ve diğer ayrıntıları aşağıda aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAK ŞEHİR

* İstanbul

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Elektrik Teknik Personeli, İnsan Kaynakları Uzmanı, Ağ Yönetimi ve Güvenliği Uzmanı

ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

* Söz konusu ilana başvuru yapmak isteyen adaylarda, en lise mezunu olmak tercihen sürücü belgesine sahip olunması ve aktif araç kullanılabilmek, MS Office programlarına hakim olmanın yanı sıra İletişim yeteneği gelişmiş olan adaylar, takım çalışmasına yatkın olanlar, askerlik hizmetini tamamlamış olan adaylar, müşteri ilişkilerinde başarılı olan adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURU ŞEKLİ

* Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) personel alım ilanı detayları ve başvuru için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilir ve erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca, açılan sayfada iş başvuru sekmesine tıklayarak açık olan kadroları görüntüleyebilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

BAŞVURU SÜRECİ

* BEDAŞ tarafından yayımlanan personel alım ilanına son başvuru süreci devam etmekte olup, açıklanan kadrolara son başvuru tarihi her bir kadro için ayrı ayrı belirlenmişti. 

BEDAŞ personel alımı ilanını görüntülemek için aşağıda verdiğimiz linki adres satırına kopyalayabilir ve ilana erişim sağlayabilirsiniz.

https://goo.gl/VRgB6j

Kamupersoneli.net – ANKARA