Özel Sektör İş İlanları

BEDAŞ En Az Lise Mezunu Teknik Personel Alımı Yapıyor

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) geçtiğimiz günlerde kendi web adresi üzerinden bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda BEDAŞ kendi bünyesinde personel alımı yapacağını duyurdu. 

Söz konusu personel alım ilanında çeşitli kadrolarda personel alımı yapılacağı ifade edildi. İlana ilişkin detayları, genel şartları ve başvuruların nasıl yapılacağını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALINACAK PERSONEL

BEDAŞ personel alım ilanında Elektrik Teknik Personeli kadrosu için personel alımının yapılacağı ifade edildi. 

GENEL ŞARTLAR

BEDAŞ personel alım ilanına Meslek Yüksek Okullarının Elektrik, Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım bölümlerinden mezun olan, Endüstri Meslek Liselerinin Elektrik Bölümü, Elektrik-Elektronik Teknolojileri Bölümü; Yüksek Gerilim Sistemleri, Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü veya Endüstriyel Bakım-Onarım alt dallarından mezun olan ve Tercihen D, E, B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve aktif sürücü olan adaylar başvuru yapabilecektir. 

Ayrıca adayların Tercihen Ekat Belgesine sahip, Vardiyalı olarak çalışabilecek, İletişim yeteneği gelişmiş, Takım çalışmasına yatkın, Dikkatli, titiz, ve öğrenmeye açık İstanbul Avrupa Yakasında ikamet eden şartlarına haiz olmaları istenmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

BEDAŞ  personel alım ilanına başvurular devam ediyor ancak son başvuru tarihi belirtilmemiştir. Adaylar aşağıdaki bağlantı adresini tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalayarak başvurularını yapacaklardır. 

https://goo.gl/jgprvm

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA