Özel Sektör İş İlanları

BEDAŞ Personel Alım İlanına Başvurular Devam Ediyor!

Bedaş, yayımladığı bir ilan ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını açıklamıştı. BEDAŞ tarafından yayımlanan ilana başvuru süreci devam ediyor. İşte detaylar,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Arıza Bakım Onarım Mühendisi, Ağ ve Güvenlik Ekip Lideri, Şebeke Analiz Mühendisi, Elektrik Teknik Personeli, Genel Başvuru (engelli), Genel Başvuru

GENEL ŞARTLAR

* En az lise mezunu olmak, Tercihen D, E, B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve aktif sürücü olmak, MS Office programlarında hakim olmak, İletişim yeteneği gelişmiş olmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, Askerlik hizmetini tamamlamış olmak, Müşteri ilişkilerinde başarılı, Varsa, kadrolarda belirtilen özel şartları taşımak.

BAŞVURU SÜRECİ VE ŞEKLİ

* BEDAŞ tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvurular devam etmekte olup son başvuru tarihi ilanda yer kadrolar için farklılık göstermektedir. 

* Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) personel alım ilanı detayları ve başvuru için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilir ve erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca, açılan sayfada iş başvuru sekmesine tıklayarak açık olan kadroları görüntüleyebilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

https://goo.gl/i1Ni1M

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. ilkokul mezunuyum bende başvurmak istiyorum enaz lise mezundiyorlar ozaman ilkokul mezunular neyapsin