Özel Sektör İş İlanları

BEDAŞ Personel Alımı Yapacağını Duyurdu (En Az Lise Mezunu, Deneyim Şartı Yok)

Boğaziçi Elektrik Dağıtım (BEDAŞ) bir duyuru yayımlayarak kadrosunda personel açığı bulunan birimlerine alım yapacağını ilan etti. 

BEDAŞ İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından adaylara duyurulan personel alım ilanının detayları şu şekilde,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Boğaziçi Elektrik Dağıtım yayımladığı personel alım ilanında çeşitli kadrolarda personel alımı yapacağını duyurdu. 

İlan metnine göre BEDAŞ 9 farklı pozisyonda personel alımı gerçekleştirecek. 

Söz konusu ilana ise en az lise mezunu olmak üzere farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar başvuruda bulunabilecek. 

İlana göre alımlar, Elektrik Teknik Personeli, İş Analisti, Java Uzmanı, Regülasyon Uzman Yardımcısı, R&D Mühendisi, Network Takım Lideri, Muhasebe Uzmanı, Stratejik Planlama ve Analiz Yönetmeni pozisyonlarına yapılacak. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

BEDAŞ tarafından yayımlanan ve yukarıda sizlere aktardığımız kadrolara başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Adayların genel başvuru koşullarına ek olarak ise ilan metninde yer alan her bir pozisyon için ayrı ayrı belirlenen özel şartları da sağlamaları gerekiyor. 

Söz konusu başvuru şartlarını sizlere aktarıyoruz. 

Alım yapılacak unvana göre belirlenen eğitim şartını sağlamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, Ms Office uygulamalarına hakim olmak, Çözüm odaklı, iletişim ve organizasyon becerileri kuvvetli olmak, Aktif sorumluluk ve inisiyatif alabilen, İnsan ilişkilerinde başarılı, etkin iletişim yeteneğine sahip ve takım çalışmasını benimsemiş olmak. 

BAŞVURULAR SÜRECİ

Boğaziçi Elektrik Dağıtım İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuru ile adaylara duyurulan personel alım ilanına başvuru süreci sürüyor. 

İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını BEDAŞ İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü üzerinden elektronik olarak yapacaklar.

İlana ulaşmak için bağlantıyı kopyalayıp internet tarayıcınıza yapıştırın. (https://goo.gl/c1Zwcy)

Kamupersoneli.net – ANKARA