Özel Sektör İş İlanları

BİM 57 İlan Yayımladı! Binlerce Personel Alımı Yapıyor

Birleşik Mağazalar A.Ş. kariyer ekranı üzerinden yayımlanan detaylarda ise;

“Başarısının gücünü çalışanlarının üstün performansından alan BİM, büyümesini her geçen gün sürdürürken yeni personel istihdam etmeye devam ediyor.

Tam zamanlı ve yarı zamanlı olmak üzere yaklaşık 34.073 çalışan istihdam eden BİM, hızla gelişen mağaza, depo ve ofis operasyonlarında görev alacak, başarıya odaklı, kariyer yapmak isteyen genç arkadaşlara ihtiyaç duyuyor.  Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, en az lise mezunu, erkek ve bayan genç çalışma arkadaşları aramaktayız.

Erkek adayların askerlik hizmeti ile ilişiği olmaması tercih edilmektedir.” denildi.

BİM PERSONEL ALIMI YAPILACAK KADROLAR

Birleşik Mağazalar A.Ş. tarafından yayımlanan ilanda ise personel alımı yapılacak olan kadrolar;

“İdari İşler Asistanı, Reklam Ve İletişim Asistanı, Bilgi İşlem Asistanı, Meyve-Sebze Personeli, Taze Gıda Personeli, Kasa Reyon Personeli, Depo Personeli, Kozmetik Personeli, Muhasebe Personeli, Mağaza Satış Elemanı, Mağaza Personeli Ve Genel Başvuru” olarak açıklandı.

BİM PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Adayların en az lise mezunu olması zorunlu, ayrıca MS Ofis programlarına hakim olmak talep ediliyor.

Planlama ve organizasyon yeteneği olan adayların başvuru yapması istenirken, iş üzerinde dikkatli olmak ve iş disiplini sahibi olmak zorunlu.

Adayların, diksiyonu düzgün olması talep ediliyor ve diğer yandan seyahat engeli olmayan adayların başvuruları alınacak.

Diğer yandan erkek adayların askerliğini tamamlamış olması gerekiyor.

BİM personel alım ilanı başvuruları pozisyonlara göre farklılık göstermektedir detaylı bilgi için size en yakın BİM’e giderek form doldurabilir veya BİM kariyer sitesini ziyaret edebilirsiniz.