Özel Sektör İş İlanları

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) En Az Lise Mezunu Personel Alıyor

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ), yayımladığı ilan ile farklı pozisyonlarda en az lise mezunu personel alımları yapacağını duyurdu. İlan detayları şöyle:

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) personel alımı; Elektrik Teknik Personeli pozisyonunda yapılacak. Alınacak personeller, İstanbul Avrupa’da sürekli/tam zamanlı olarak görevlendirilecek. İlana başvuru yapacak adaylarda tecrübe şartı aranmıyor. Tecrübeli ve tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), 28.05.2013 itibari ile özelleşmiştir. Çalışma esasları EPDK tarafından belirlenen BEDAŞ, iletim noktalarından aldığı elektriği son kullanıcılara dağıtmaktadır.
 
İstanbul Avrupa Yakası’nda, 3.573 km² alanda, yaklaşık 4.7 milyon aboneye,  25 milyar kWh elektrik dağıtımı yapan BEDAŞ, Türkiye’nin en büyük dağıtım şirketi olma özelliğini taşımaktadır. Kaliteli ve sürekli hizmet anlayışını benimseyen BEDAŞ, % 13’lük pazar payıyla sektörün amiral gemisi konumundadır.

ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

BEDAŞ personel alım ilanına başvuracak adayların; Meslek Yüksek Okullarının Elektrik, Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım bölümlerinden mezun veya Endüstri Meslek Liselerinin Elektrik Bölümü, Elektrik-Elektronik Teknolojileri Bölümü; Yüksek Gerilim Sistemleri, Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü veya Endüstriyel Bakım-Onarım alt dallarından mezun olmaları gerekiyor.

Adayların; tercihen D, E, B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve aktif sürücü olması, tercihen Ekat Belgesine sahip olması, vardiyalı olarak çalışabilecek olması, iletişim yeteneği gelişmiş olması, takım çalışmasına yatkın olması, dikkatli, titiz, ve öğrenmeye açık olması ve İstanbul Avrupa Yakasında ikamet ediyor olması gerekiyor.

BAŞVURULAR NEREDEN Ve NE ZAMAN YAPILACAK?

BEDAŞ personel alım ilanına başvurular, 5 Ocak 2018 tarihine kadar elektronik ortamda online olarak yapılacak. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/CwiSY1 linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA