Özel Sektör İş İlanları

Boğaziçi Elektrik Dağıtım (BEDAŞ) Tecrübeli/Tecrübesiz Personel Alımı Yapıyor

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), personel alımı yapacağını duyurdu. Kadrosunda eksik bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını açıklayan BEDAŞ yayımladığı ilanına tecrübeli veya tecrübesiz adayların başvuru yapabileceğini bildirdi. 

İlanda yer alan kadrolar, adaylarda aranan şartlar ve diğer ayrıntıları Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz.

İLANDA YER ALAN KADROLAR

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. personel alımına ilişkin duyuruyu kariyer siteleri üzerinden yayımladı. Yayımlanan ilana göre, 4 açık pozisyona yapılacak personel alımlarında alım yapılacak sayıya ilişkin net bir bilgi paylaşılması. Ayrıca yayımlanan ilanda tecrübeli veya tecrübesiz adayların ilanlara başvuru yapabileceği belirtilirken alımların İstanbul’da yapılacağı açıklandı.

İlanda açıklanan boş pozisyonlar; İnsan Kaynakları Uzmanı, Elektrik Teknik Personeli, İnsan Kaynakları Eğitim Yöneticisi, Alacak Takip teknik Personeli

BEDAŞ PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

BEDAŞ tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylara ilişkin açıklanan aday kriterleri arasında, ‘’açıklanan 4 farklı kadro için belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, görevini yapmaya engel teşkil edecek herhangi bir sorunu bulunmamak, erkek adayların askerliklerini yapmış olması veya tecilli bulunmak, bilgisayar ve Office programlarına hakim olmak, aktif araç kullanıyor olmak, müşteri ilişkinlerinde başarılı olmak, vardiyalı çalışma sisteminde çalışmayı kabul etmek ve tecrübeli veya tecrübesiz olmak’’ şartları yer alıyor.

BAŞVURU SÜRECİ VE ŞEKLİ

Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketinin kariyer siteleri üzerinden yayımladığı personel alım ilanına başvuru süreci 29 Aralık tarihi itibariyle devam etmektedir. İlanda yer alan kadrolara son başvuru tarihi 4 Ocak olarak açıklanmıştır.

Söz konusu ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar, BEDAŞ tarafından yayımlanan ilanın, yer aldığı kariyer sitesine üye olarak başvurularını o site üzerinden yapabilirler. İlana başvuru yapmak ve ilanda yer alan diğer detayları görüntülemek için vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

İlan detaylarını görüntülemek için yan tarafta yer alan linki internet tarayıcınıza kopyalayarak ilana erişim sağlayabilirsiniz. (https://goo.gl/uGazKx)

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Duzlise mezunuyum.kpssede.71.üstü puan aldım.uygun pozisyon bulabilirim.bu kurumda