Özel Sektör İş İlanları

ÇAYKUR 600 mevsimlik işçi alacak! ÇAYKUR personel alımı 2020

ÇAYKUR 600 personel alımı günün en çok araştırılan konuları arasında yerin aldı. İŞKUR üzerinden yapılacak olan personel alımının kura ile yapılacağı ifade edildi. Avcı, yaptığı açıklamasında kura sürecinin Mayıs 2021’de tamamlanacağı belirtti.

ÇAYKUR 600 mevsimlik işçi alacak! ÇAYKUR personel alımı 2020

ÇAYKUR PERSONEL ALIMI

ÇAYKUR, her yıl belirli dönemler arasında mevsimlik işçi alımı yapıyor. Alımların bu yıl noter huzurunda yapılacağı ifade edildi. 2021 yılı yaş çay sezon başlamadan 600 mevsimlik işçi alacaklarını ifade eden Avcı, bu yıl geçici ve daimi işçilerin yaklaşık 590’ının emekli olmasından sonra işçi açığının ortaya çıktığını belirtti.

ÇAYKUR 600 mevsimlik işçi alacak! ÇAYKUR personel alımı 2020

600 MEVSİMLİK İŞÇİ ALMAYI PLANLADIK

Konuyla ilgili açıklama yapan Avcı, şu ifadeyi kaydetti:

“Bu anlamda ilgili bakanlık ile gerekli görüşmeleri tamamladık. Personel ihtiyacını gidermek ve hizmetlerin etkin ve verimli şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla ÇAYKUR’a 2021 yılı yaş çay sezonu başlayana kadar 600 mevsimlik işçi almayı planladık”

ÇAYKUR 600 mevsimlik işçi alacak! ÇAYKUR personel alımı 2020

ALIMLAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Açıklamasına devam eden Avcı, ÇAYKUR personel alımlarının İŞKUR üzerinden yapılacağını ifade ederek, zaman ve müracaat konusundaki gerekli şartların açıklanacağını belirtti.

MAYIS 2021’DE TAMAMLANACAK

Kura sürecinin Mayıs 2021’de tamamlanacağını ifade eden Avcı, “Kura süreci Mayıs 2021’e kadar tamamlanacak ve işçi kardeşlerimiz yaş çay sezonunda iş başı yapmış olacak. Daha önce olduğu gibi hiçbir haksızlığa mahal vermeden işçi alımları noter huzurunda kura ile belirlenecek. Bölgeye ve çay sektörüne hayırlı olsun” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bir Yorum

  1. Bu yıl çaykurda Tekniker alımları da olsun sesimizi duyan yok mu…..