Özel Sektör İş İlanları

Dicle EDAŞ Farklı Pozisyonlarda Personel Alımları Yapıyor

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (EDAŞ), bir ilan yayımlayarak farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımları yapacağını duyurdu. Alınacak personeller Diyarbakır, Mardin, Şnalıurfa ve İstanbul’da görevlendirilecek.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Dicle EDAŞ personel alımları; Enerji Ticareti Uzman Yardımcısı, Sistem Uzmanı ve Proje Mühendisi pozisyonlarında yapılacak.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak,Autocad ve B-PRO EDŞ programlarını kullanabilmek, MS Office programlarını etkin şekilde kullanabilmek, Şanlıurfa, Mardin, ve Diyarbakır illerinde ikamet edebilecek olmak, yoğun çalışma temposuna,esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek olmak, ekip çalışmasına ve iş birliğine yatkın olmak, sahada çalışabilecek olmak, askerlik görevini tamamlamış olmak, aktif olarak araç kullanabilen ve seyahat engeli olmayan adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURULARIN ALINMASI

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ personel alım ilanına başvurular Kasım ayına kadar devam edecek. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/gBZrMP

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA