Özel Sektör İş İlanları

Dicle EDAŞ Farklı Şehirlerde Personel Alıyor (En Az Lise Mezunu)

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (EDAŞ), yayımladığı ilan ile farklı pozisyonlarda personel alımları yapacağını duyurdu. İlanda yer alan açık pozisyonlar, ilana başvuruda bulunmak isteyen adayların dikkat etmesi gereken hususlar ve adayların başvuru sürecinde yapması gerekenlere ilişkin tüm detayları haberimizde paylaşıyoruz. 

EDAŞ PERSONEL ALIM İLANINDA YER ALAN KADROLAR

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (EDAŞ) interaktif kariyer siteleri üzerinden yayımladığı personel alım ilanında, farklı şehirlerde bulunan birimlerinde bulunan görevli açığını kapatmak için personel alımı yapacağını duyurdu. EDAŞ tarafından yayımlanan ilana göre alım yapılacak personeller, Tekirdağ, Amasya, İstanbul ve Diyarbakır’da bulunan şubelerde görevlendirilecek.

En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanında yer alan boş pozisyonlar şu şekilde bildirilmiş. İlana göre, 7 açık pozisyona yapılacak personel alımları, Kalite Güvence Sorumlusu, Elektrik Bakım Teknisyeni, İç Denetim Uzman Yardımcısı, Sistem Uzmanı, Yazılım Mühendisi kadrolarına olacak. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (EDAŞ) yayımladığı personel alım ilanlarında yer alan açık pozisyonlara başvuru yapacak adayların bazı şartlara haiz olmasını istiyor. Her bir kadro için ayrı ayrı belirtilen şartlar arasında aşağıda paylaştığımız koşullar yer alıyor. 

Yayımlanan ilanda ayrıca genel başvuru şartlarının haricinde bazı kadrolara ve çalışma sistemine ilişkin bazı özel şartlar yer alıyor. Bu şartları görüntülemek için aşağıda yer alan linki kullanabilirsiniz.

EDAŞ personel alımı için açıklanan genel başvuru koşulları arasında, kadrolara göre belirlenen ilgili bölümlerinden ve eğitim seviyelerinden mezun olmak, bilgisayar ve MS Office programlarını etkin şekilde kullanabilmek, alım yapılacağı belirtilen illerde ikamet etmek yada edebilecek olmak, yoğun çalışma temposuna, esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek olmak, ekip çalışmasına ve iş birliğine yatkın olmak, sahada çalışabilecek olmak, askerlik görevini tamamlamış olmak, aktif olarak araç kullanabilen ve seyahat engeli olmamak.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu personel alım ilanı kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanmış olup adaylar başvurularını bu kariyer siteleri üzerinden yapmaktadırlar. Ayrıca yukarda kadro detaylarını aktardığımız personel alım ilanlarına son başvuru tarihi 2 Mart olarak açıklanmıştır. 

İlanda yer alan diğer detayları görüntülemek ve ilana başvuru yapmak için vermiş olduğumuz linki kullanabilirsiniz. (https://goo.gl/wt9RsJ)

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. 5 yıllık deneyimim var ekat belgem var sizde çalışmak istiyorum