Özel Sektör İş İlanları

Eczacıbaşı En Az Lise Mezunu Şoför Alım İlanı

Eczacıbaşı Holding, yayımladığı ilan ile talep edilen şartlara durumu uyan adaylar arasından en az lise mezunu şoför alımı yapacağını duyurdu. İlan detayları şöyle:

PERSONELİN GÖREVLENDİRİLECEĞİ İL

İstanbul (Asya)

ALINACAK PERSONELDE ARANAN NİTELİKLER

En az lise mezunu olmak, B sınıfı ehliyete sahip (en az on beş yıllık) olmak, yönetici şoförlüğünde en az on yıl deneyimli olmak, aracın teknik özelliklerinden anlıyor olmak, İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyor olmak, İstanbul trafiğinde deneyimli ve yolları iyi biliyor olmak, sürekli/tam zamanlı çalışmayı kabul etmek.

ALINACAK PERSONELİN GÖREV TANIMI

Kendisine verilen program dahilinde zaman planlamasına uygun şekilde gerekli ulaşım hizmetinin gerçekleştirilmesi, bu hizmet esnasında koruma ve güvenlik kurallarına riayet edilmesi, kuruluş dışı yerli ve yabancı misafirleri temsil kuralları çerçevesinde karşılayarak transferlerinin gerçekleştirilmesi, aracının periyodik bakımlarının zamanında ve eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesinin sağlanması, sürücü ve yolcu güvenliğini sağlamaya yönelik belirlenen kurallara uyulması ve trafik cezası alınmaması, kişisel hijyen ve temizlik kurallarına uyarak belirlenen standartlar çerçevesinde hizmet verilmesi alanında görev yapacak.

BAŞVURU SÜRECİ

Eczacıbaşı Holding, personel alım ilanına başvurular, 30 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/N9gU3w

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA