Özel Sektör İş İlanları

Eczacıbaşı En Az Lise Mezunu Şoför Alımı Yapıyor

Eczacıbaşı, yeni bir ilan yayımlayarak İstanbul’da görevlendirilmek üzere şoför pozisyonunda personel alımı yapacağını duyurdu. İlana göre;

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL NİTELİKLER

En az lise mezunu olmak, B sınıfı ehliyete sahip (en az on beş yıllık) olmak, yönetici şoförlüğünde en az on yıl deneyimli olmak, aracın teknik özelliklerinden anlıyor olmak, İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyor olmak, İstanbul trafiğinde deneyimli ve yolları iyi biliyor olmak.

İŞ TANIMI

Alınacak personel, endisine verilen program dahilinde zaman planlamasına uygun şekilde gerekli ulaşım hizmetinin gerçekleştirilmesi, bu hizmet esnasında koruma ve güvenlik kurallarına riayet edilmesi, kuruluş dışı yerli ve yabancı misafirleri temsil kuralları çerçevesinde karşılayarak transferlerinin gerçekleştirilmesi, aracının periyodik bakımlarının zamanında ve eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesinin sağlanması, sürücü ve yolcu güvenliğini sağlamaya yönelik belirlenen kurallara uyulması ve trafik cezası alınmaması, kişisel hijyen ve temizlik kurallarına uyarak belirlenen standartlar çerçevesinde hizmet verilmesi alanında görevlendirilecek.

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ VE ŞEKLİ

Eczacıbaşı şoför alım ilanına başvurular, 9 Ekim- 16 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacak. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/8LzXYQ

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. lise bezunu deyilim istanbulu iyi bilirim eyliyetim 2002 src 2 ve 4 mevcutur