Özel Sektör İş İlanları

Emirates Havayolları 2660 Dolar Maaşla Kabin Görevlisi Alacak! Emirates Hava Yolları Kabin Memuru Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Emirates Havayolları Türk kabin görevlisi alımı etkinliğini İzmir ve İstanbul’da düzenleyecek. Emirates Havayolları bünyesinde çalışmaya hak kazananlara 2660 dolar maaş ödemesi yapılacaktır.

Emirates Havayolları Dubai merkezli olarak hizmet vermektedir ve alımı yaptığı kabin görevlilerine su, elektrik hizmetlerinin yanı sıra mobilyalı ücretsiz konaklama imkanı sağlayacaktır.

Emirates Havayolları bünyesinde çalışmaya hak kazananların görev aldığı uçak modelinin büyümesi, kabin sınıf değişmesi halinde zamlı maaş ödemesi yapılacaktır.

EMİRATES HAVAYOLLARI KABİN GÖREVLİSİ ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Emirates Havayolları Türkiye’de kabin görevlisi alımı ilk etkinliğini 29 Temmuz 2019 tarihinde İstanbul’da düzenleyecek. Emirates Havayolları’nın 2’nci etkinliği ise 2 Ağustos 2019 tarihinde İzmir’de düzenlenecek.

İşe alım etkinliğine davet edilmek isteyenler online başvuru yapabilecekler. Ayrıca etkinliğin hangi yerde ve bölgede yapılacağı ise Emirates Havayolları’na ait resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.

Emirates Havayolları kabin memuru alımı başvurusu sonuçlarına göre iş başvurusu olumlu sonuçlananlar ise 7 aşamalı eğitimden geçecektir.

EMİRATES HAVAYOLLARI İŞE ALIM SÜRECİ NASIL İŞLEYECEK?

Emirates Havayolları işe alım süreci ise CV inceleme ve değerlendirmenin yanı sıra, grup değerlendirmesi, erişim değerlendirmesi ile beraber online ingilizce değerlendirmesi ve davranış anketi ve web tabanlı final görüşmesi olarak 5 aşamadan oluşmaktadır.

KABİ MEMURU ALIMINDA ÜCRETSİZ YAN HAKLAR NELER?

Emirates Havayolları kabin görevlisi alımında ekonomi 2 sınıfında işe başlayanlara 2660 dolar civarında maaş ödeyecek. Kabin görevlisinin çalıştığı uçak tipi değişmesi ile kabin sınıfı değişmesi halinde maaşına zam alacağı ifade edildi.

Emirates Havayolları Dubai’de su, elektrik, mobilyalı ücretsiz konaklama hizmeti sunacaktır. Dubai’de farklı alanlarda yerleştirilecek kabin görevlileri iki veya üç kişi halinde üç yataklı odalı daireyi paylaşmak zorundadır.

Emirates Havayolları kabin görevlilerine yıllık 30 gün ücretsiz izin vermektedir ve bunun yanı sıra kabin görevlisinin bir yıllık ücretsiz yıllık izin biletine sahip olacağı ifade edildi.

Görev uçuşlarında otel, konaklama ve gidiş, dönüş imkanları Emirates Havayolları tarafından karşılanacaktır.

EMİRATES HAVAYOLLARI KABİN MEMURU ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Katılma anında en az 21 yaşında olmak

Ayak uçlarında dururken 212 cm’lik kol erişimi

Minimum 160 cm yükseklik

Lise mezunu

İngilizcede akıcılık (yazılı ve sözlü)

Emirates kabin görevlisi üniforması içindeyken görünür dövmeler olmayacak

Sağlıklı bir Vücut Kitle İndeksi (BMI) 

Bir Yorum

  1. Merhaba siteye üye olmak istiyorum ama bir turlü giriş olmuyor nereden yapabilirim acaba