Özel Sektör İş İlanları

En Az Lise Mezunu 2 Bin 986 Güvenlik Görevlisi Alınıyor

Türkiye’de farklı illerde ve alanlarda hizmet veren özel firmalara, en az lise mezunu çok sayıda personel alımı yapılıyor.

Firmaların, güvenlik görevlisi alım ilanlarına başvuracak adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekiyor. İlanda talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları İşkur üzerinden alınacak. İşte detaylar:

ALIM YAPILACAK İLLER

Denizli, İzmir, İstanbul, Bursa, Manisa, Erzurum, Kocaeli, Muğla, Adana, Eskişehir, Kocaeli, Tekirdağ, Sakarya, Aydın, Afyonkarahisar, Ankara, Konya, Kırıkkale, Sakarya, Giresun, Sinop, Bolu, Antalya, Karabük, Çankırı, Düzce, Denizli, Gaziantep

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL NİTELİKLER

En az lise ve dengi okul mezunu olmak, firmaların talep ettiği yaş aralığında olmak, askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olmak, bazı firmalar için B sınıfı sürücü belgesi olmak, özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, vardiyalı çalışmasına engel durumu olmamak, firmalara göre silahlı ya da silahsız olmak, alım yapılacak illerde ikamet ediyor olmak, diksiyonu düzgün olmak.

BAŞVURULARIN ALINMASI

İşkur üzerinden güvenlik görevlisi alım ilanlarını görüntülemek ve başvuru yapmak için İşkur’a kayıt olduktan sonra aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/A85qQu

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA