Özel Sektör İş İlanları

En Az Lise Mezunu ve 3 Bin 500 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılıyor! (Tecrübeli/Tecrübesiz)

Ne zaman açılacağı tartışma konusu olan ve daha sonra yapılan açıklamalar kapsamında 29 Ekim 2018 tarihinde İlk uçuşu Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilerek açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanında görevlendirilecek 3500 güvenlik görevlisi alınacak.

3500 güvenlik görevlisi alımı için talep edilen şartlar ve diğer detayları IGA işletme şirketi tarafından duyurulan bilgilerle okurlarımız için paylaşıyoruz.

3 BİN 500 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINIYOR

Kariyer siteleri üzerinden ilan yayımlanmış ve başvuruların devam ettiği açıklanmıştı.

Ayrıca başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması gerektiği ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

Adaylardan talep edilen genel şartlar ise şu şekilde açıklandı;

“5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip olması, Tercihen 35 yaşını geçmemi olması, boy kilo orantısı bulunması, erkek adayların için askerlik hizmetini tamamlamış olmasını, diksiyonu düzgün, sözlü iletişim kabiliyeti yüksek ve vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak” olarak belirtildi.

Ayrıca tecrübesiz ve tecrübeli adaylarında başvuru yapabilecekleri ifade edildi.

BAŞVURULAR NEREDEN?

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilan ile adaylara duyurulan Güvenlik Görevlisi alım ilanına başvuru süreci devam etmekte olup ilana son başvuru tarihi 29 Mayıs 2018 olarak belirtilmişti.

Ancak yapılan son uyarıya göre başvuruların 29 Kasım 2018 tarihine kadar yapılabileceğine yer verildi.

İlan detayları için: (https://goo.gl/HTmnWu) ilgili web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detayları öğrenebilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Nasıl Kariye kayıt yapıyoruz ücretli mi yoksa ücretsiz mi

  2. Malesef başvurdum görüşeye de gittim ama yaşa takıldım bu haksızlık.

  3. 2006 dan beri silahlı güvenlik belgem var yaş 42 başvurabilirmiyim 35 yaşını geçmesin şartı var yardımcı olursanız sevinirim.

  4. Sizlere ciddi birşey söyleyeceğim arkadaşlar. Havalimani bildiğiniz gibi kolay bir yer değil. Ordaki disiplin hicbiryerde yok. Monitörde bomba, silah, mermi çekirdeği ve düzenekler gibi şeyleri içeriye monitörden geçirirseniz sizden para kesiyorlar ve ayrıca şaka değil bu ciddi söylüyorum. Çorap kısa olursa, tırnaklar uzun ve makyaj abartılı olursa, elbiseniz utusuz olursa, eski calisan guvenliklere ayak uydurmazsaniz sizi ispiyonlayip isten attirmaya kadar gidiyor bu iş. En kötüsü de askerliği yapan erkeklere diyeceğim çok aşırı bir disiplin var. Ve ayrıca, sigara içmek dışarda yasak, içerde ve dışarda dolaşma yasak bankamadır bile giderseniz şeflerden izin alacaksanız. Şaka yapmıyorum şuan bunları harfiyen yaşıyorum. En berbat olan şeylerden biriside dedikodu almış başını gidiyor. Herkes birbirini sevmese ispiyonluyor şeflere. Istersen 10 tane başarın olsun. Değer vermiyorlar, kısacası bu. (26.10.2018 – 23.34) bunu sizlerle paylasiyorum. Size tavsiyem başka is bulun kendinize.

  5. Haziranda mülakata gittim hala bir cevap gelmedi bekleyin dediler bekliyoruz ya sabir

  6. Herseý iyi güzelde şartlari yetersiź. Sürekli sitres göz önünde olmak ayak üstü olursunuz. Bide artis amir varsa hiç cekilmez…

  7. Benim kartım da var.Lisans mezunuyum.EYT'liyim.Yaşım 45 .16 yıldır özel bir firmada Güvenlik Amiri olarak görev yaptım.Yaklasık 3 yıldır işsizim.Devletimiz gençsiniz diye emekli yapmıyor.Firmalarda yaşlısınız diye işe almıyor.Bu problemi nasıl çözeceğiz?

  8. Neden 35 … Emeklilik yaşı 55_60 iken Bu yaş aralığındakiler hiç bir yere başvurmasınlar mı?

  9. Benim kartım yok ama suanda kursa yazıldım sınava gırıcam ıse ihtiyaçım var

  10. Vakifbank guvenlik personeli banka kadro vermediğinden dolayı komple is bırakıp hava limaninda görev yapacak

  11. Çok kariyerli meslek ya bide seçiyorlar…aklı olan bu işi yapmaz…en cok sorumluluk en az maaş

  12. Başvuruyu nasıl yaptınız yapan varsa yardımcı olurmu

  13. Ben sınava giricem ders gördüm
    Sınavda kolay geçerim
    bu şeklide başvuru yapılıyormu ki