Özel Sektör İş İlanları

Enerjisa Nisan Ayı Personel Alım İlanı Yayımlandı (En Az Lise Mezunu)

Enerjisa kariyer siteleri üzerinden bir ilan yayımlayarak personel alımı yapacağını ilan etti. 

En az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanında yer alan detayları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

İLANDA YER ALAN BOŞ POZİSYONLAR

Enerjisa yayımladığı personel alım ilanında çok sayıda pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu. 

Yayımlanan ilana göre adayların başvuruda bulunabileceği boş pozisyonlar şöyle, 

İnsan Kaynakları Uzmanı, İş Makinesi Operatörü, Elektrik Elektronik Mühendisi, Satın Alma Uzmanı, Kimya Mühendisi, Maden Mühendisi, Elektrik Proses Teknisyeni, Elektrik Bakın Teknisyeni, Makine Mühendisi, Bakım Teknisyeni, Muhasebe Memuru, Stok ve Tedarik Teknisyeni, Proje Teknikeri, Proje Mühendisi, Proje Uzmanı, Genel Başvuru, Teknik Eğitim Uzmanı, Teknik Ofis Mühendisi, Elektrik Teknikeri, Elektrik Teknisyeni, İdari İşler Uzmanı, İşletme Mühendisi, İş Analisti Uzmanı

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilan ile adaylara duyurulan Enerjisa personel alım ilanında yer alan açık pozisyonlara başvuru yapacak adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekiyor. 

Enerjisa tarafından belirlenen başvuru şartları, firmanın personel alımlarında tüm adaylar için talep ettiği genel şartlar ve yukarıda yer alan her bir kadro için ayrı ayrı belirlenen özel şartlardan oluşuyor. 

Kamupersoneli.net olarak sizlere genel başvuru koşullarını aşağıda aktarıyoruz, ilanda yer alan özel koşullara haberimizin altında bulunan bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

Adaylardan talep edilen genel başvuru koşulları,

Alım yapılacağı ilan edilen kadrolara göre belirlenen eğitim şartını sağlamak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, yapmış sayılmak veya tecilli olmak, iletişim becerisi yüksek, temsil kabiliyeti gelişmiş, sorumluluk bilinci taşıyor olmak, stres altında çalışabilecek, esnek çalışma saatlerine uyumlu olmak, bazı kadrolar için sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanabilmek, seyahat engeli olmamak, sürekli/tam zamanlı çalışmayı kabul etmek.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Enerjisa tarafından yayımlanan ve siz okuyucularımıza yukarıda detaylarını aktardığımız personel alım ilanına başvuru süreci devam ediyor. 

İlana son başvuru tarihi ise kadrodan kadroya farklılık gösteriyor. 

İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesine üye olarak elektronik olarak yapabiliyorlar.  İlanlara başvuruda bulunmak için aşağıda sizlere vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlana ulaşmak için verilen linki (https://goo.gl/nfcwCC) kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırın.

Kamupersoneli.net – ANKARA