Özel Sektör İş İlanları

Enerjisa Türkiye Geneli En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Enerjisa farklı şehirlerde bulunan şubelerinde eksik bulunan pozisyonlarında görevlendirmek üzere çeşitli kadrolarda en az lise mezunu personel alımı yapacağını duyurdu. 

Söz konusu personel alım ilanında alım yapılacağı açıklanan şehirler, alım yapılacak pozisyonlar ve adaylarda aranan başvuru koşullarına ilişkin detayların tamamını siz okuyucularımıza aktarıyoruz. İlana göre, 

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER VE KADRO DETAYLARI

Enerjisa personel ve işçi alımlarına ilişkin ilanlarını kariyer siteleri üzerinden adaylara duyuruyor. İlanın yayımlandığı siteye göre Enerjisa, 52 farklı pozisyonda personel ve işçi alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilanda bu kadrolara yapılacak personel alım sayısına ilişkin net bir bilgi verilmezken alım yapılacak şehirler ve kadrolara ilişkin detaylar şu şekilde belirtildi.

Alım Yapılacak Şehirler;

Enerjisa personel alım ilanında yer alan 52 pozisyonda alım yapılacağı açıklanan personellerin, Çankırı, İstanbul, Adana, Balıkesir, Artvin, Kahramanmaraş, Ankara, Zonguldak, Kırıkkale, Kocaeli’nde bulunan şubelerde görevlendirileceği belirtildi. 

Alım Yapılacak Kadrolar;

Alım yapılacak kadrolara ilişkin paylaşılan bilgilerde ise, en az lise mezunlarının başvuru yapabileceği ancak kadrolara göre önlisans ve lisans mezunları içinde kadroların yer aldığı ilanda aşağıda paylaştığımız pozisyonlarda alım yapılacağı açıklandı. 

Tekniker, Maden Mühendisi, İşletme Teknisyeni, Elektrik Teknisyeni, Mekanik Bakım Teknisyeni, Elektrik ve Kontrol Proses Teknisyeni, Proje Teknikeri, Avukat, Kepçe Operatörü, İşletme Mühendisi, İdari İşler Uzmanı, Genel Başvuru, Lojistik Operatörü, Harita Teknikeri

BAŞVURU KOŞULLARI

Enerjisa yayımladığı personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylara ilişkin yayımladığı duyuru metninde, adayların belirtilen genel ve özel şartları taşımaları gerektiğini bildirdi. İlanda yer alan genel ve özel şartlara ilişkin duyuru metnine göre açıklanan şartlar arasında aşağıda aktardığımız maddeler bulunuyor.

Genel Şartlar

En az meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak (eğitim seviyesi kadrolara göre farklılık göstermektedir), erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, yapmış sayılmak veya tecilli olmak, iletişim becerisi yüksek, temsil kabiliyeti gelişmiş, sorumluluk bilinci taşıyor olmak, stres altında çalışabilecek, esnek çalışma saatlerine uyumlu olmak, sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilmek, seyahat engeli olmamak, sürekli/tam zamanlı çalışmayı kabul etmek.

Özel Şartlar

Bu şartların yanı sıra açık pozisyonlara göre belirlenen bazı özel şartlarda bulunuyor. Kadrolara göre belirlenen bu şartlar arasında, tecrübe ve deneyim şartı ön plana çıkıyor. Bazı kadrolar için Enerjisa 1 yıl veya daha uzun süreli deneyimde personel alımı yapacağını duyurdu. Deneyim şartının yanı sıra özel şartlar arasında, ikamet, vardiya ve çalışma sistemleri ile ilgili bazı şartlar bulunuyor. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Enerjisa tarafından yayımlanan ve yukarıda kadro detaylarını aktardığımız personel alım ilanı 4 Ocak tarihinde güncellendi. Kurum tarafından belirtilen kadrolara başvuru süreci devam etmekte olup adaylar, söz konusu ilana başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden yapabilirler. 

İlanda yer alan kadrolara başvuru bulunmak için kullanabileceğiniz bağlantı adresi; https://goo.gl/duwe6N

Kamupersoneli.net – ANKARA