Özel Sektör İş İlanları

ETİ En Az Lise Mezunu Teknisyen Alımı Yapıyor

ETİ Şirketler Grubu, yayımladığı ilan ile en az lise mezunu teknisyen alımı yapacağını duyurdu. Kamupersoneli.net olarak ETİ personel alım ilanı detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ETİ personel alım ilanına başvuracak adaylarda; Teknik/Endüstri Meslek Liselerinin ya da Meslek Yüksek Okullarının Elektrik,Elektronik ,Endüstriyel Otomasyon bölümlerinden mezun olmak, Elektrik-Elektronik Bakım alanında en az 3 yıl deneyimli olmak, Otomasyon bilgisine sahip olmak, Elektrik şalt ve otomasyon malzemesi seçimi yapabilmek, PLC ve panel programlama bilgisi olmak, Servo motorlar konusunda bilgi sahibi olmak, tercihen temel seviye pnömatik bilgisi olmak şartları aranıyor.

Ayrıca; temel Office Programlarını kullanabilenİletişim becerileri yüksek ve koordinasyon yeteneği güçlü, profesyonel çalışma ilişkilerini benimsemiş, yeniliklere ve gelişime açık, dinamik bir çalışma ortamının gerektirdiği zamansal esnekliğe sahip, ekip çalışmasına yatkın askerlikle ilişkisi olmayan, vardiyalı çalışabilecek ve Eskişehir’de ikamet eden veya edebilecek adayların başvuruları kabul edilecek.

Teknik işler Yöneticiliği bünyesinde oluşturulan bakım planlarına uygun olarak, açılan iş emirleri ve yapılan görevlendirme doğrultusunda, planlı elektrik-elektronik bakım faaliyetlerini yapmak, sonucu uygun araçla raporlamak, arızalı elektronik kartları, sürücüleri, plc modüllerini vs tamir etmek, enerji izleme ile ilgili verilen görevleri yerine getirmek, yönetim tarafından benimsenmiş sistem çalışmalarında görev almak, ilgili tüm birimlerle koordinasyonu sağlamak;  elektrik-elektronik bakım operasyonu ile ilgili geri bildirimlerde bulunmak ile görevlendirilecek.

BAŞVURU SÜRECİ/YERİ

ETİ Şirketler Grubu Teknisyen alım ilanına başvurular, 5 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek. İlan detaylarına erişim sağlamak ve başvuru yapmak için https://goo.gl/Px9bg4 linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA