Özel Sektör İş İlanları

Hava Yolu Şirketleri Haziran Ayı Personel Alım İlanları (En Az Lise Mezunu)

3 farklı hava yolu şirketi tarafından yayımlanan ilanlarla beraber Türkiye genelinde çok sayıda personel alımı yapılacağı ifade edildi.

Söz konusu yayımlanan ilanlarda ise adayların en az lise mezunu olması gerektiği ifade ediliyor.

Kamupersoneli.net olarak hava yolu şirketleri tarafından yayımlanan ilanların detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

İşte tüm detaylar, başvuru yeri, başvuru tarihi, başvuru şartları ve başvurularda talep edilen belgeler….

3 FARKLI HAVAYOLU ŞİRKETİNE PERSONEL ALIMI YAPILIYOR

Söz konusu personel alımı için 3 farklı hava yolu şirketi tarafından ilanlar yayımlandı ve bu şirketler; “Türk Hava Yolları, Pegasus Hava Yolları ve Atlasjet Havacılık A.Ş” olarak açıklandı.

TÜRK HAVA YOLLARI PERSONEL ALIM İLANI

THY tarafından yayımlanan ilanlarda ise alım yapılacak kadrolar ise;

“THY A.O. Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı, Simülatör Uçuş Öğretmeni, Kaptan Pilot Geniş Gövde, Kaptan Pilot Dar Gövde, Farklı Uçak Tiplerinde Tecrübesi Olan Kaptan Pilot Geniş Gövde, Farklı Uçak Tiplerinde Tecrübesi Olan Kaptan Pilot Dar Gövde, Tecrübeli II. Pilot Geniş Gövde, Tecrübeli II. Pilot Dar Gövde, Tecrübesiz II. Pilot, Farklı Uçak Tiplerinde Tecrübesi Olan II. Pilot, Farklı Uçak Tiplerinde Tecrübesi Olan II. Pilot, THY A.O. Trabzon İstasyonunda Part-Time, THY A.O. Antalya İstasyonlarında Part-Time” olarak açıklandı.

İlanın detayları için: (https://bit.ly/2xFqWiR) İlgili web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak detayları inceleyebilirsiniz.

PEGASUS HAVA YOLLARI PERSONEL ALIM İLANI

Pegasus tarafından yayımlanan ilanlarda ise alım yapılacak kadrolar ise;

“Elektrik Teknisyeni, Eğitim Uzmanı, Simülatör Teknisyeni, İşçi, Mekanik Teknisyeni, Kıdemli İş Analisti, Ağ uzmanı, Misafir Hizmetleri Memuru Bütçe Raporlama Uzmanı” olarak açılandı.

İlanın detayları için: (https://bit.ly/2LVK8M9) İlgili web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak detayları inceleyebilirsiniz.

ATLASJET HAVA YOLLARI PERSONEL ALIM İLANI

Atlasjet tarafından yayımlanan ilanlarda ise alım yapılacak kadrolar ise;

“Bilet satış memuru, Kıdemli Cari Hesap Uzmanı, Bilet Satış Memuru, Loyalty and Ancillary Products Deputy Director, Corporate Communications&Branding Deputy Director, Digital Marketing Manager, Brand Communication Manager, Web Management Specialist, Kıdemli Cari Hesap Uzmanı” olarak açıklandı.

İlanın detayları için: (https://bit.ly/2xGkPdW) İlgili web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak detayları inceleyebilirsiniz.

ADAYLARDAN TALEP EDİLEN GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Hava yolu şirketleri tarafından yayımlanan söz personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylardan her firma tarafından yayımlanan ilanlara göre farklı başvuru şartı istenildiğini belirtiliyor.

Ancak genel başvuru şartları ise;

“T. C. vatandaşı olmaları yayımlanan ilanların açık kadrolarına göre istenilen eğitim seviyelerinden mezun olmaları, yabancı dil şartı (yurt dışı seçilir ise), alım yapılacak şirketin bulunduğu ilde ikamet etmek, adli sicil kaydı temiz olmak, seyahat engeli olmayan, görevini yapmaya engel sorunu olmayan, erkek adayların askerlik hizmetini yapmış olması veya en az 2 yıl tecilli olması” olarak açıklandı.

ADAYLARDAN TALEP EDİLEN ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Hava yolu şirketleri tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında ise adaylardan talep edilen özel şartlar bulunmakta. Bunlar sertifika ve belge olurken eğitim diploması ve kadrolara göre uzmanlık belgeleri olarak ifade ediliyor. Yayımlanan ilanlara başvurular devam ediyor.

Adaylar başvurularını her kurumun kendi yayımladığı ilana göre yapmak zorundalar.

Ayrıca ilanların son başvruu tarihleri firmaların belirlediği tarihe göre farklılık gösterebiliyor.

Kamupersoneli.net I ANKARA