Özel Sektör İş İlanları

Hava Yolu Şirketleri Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Hava yolu şirketleri kendi internet siteleri veya kariyer siteleri aracılığıyla yayımladıkları ilanlar ile personel alımı için ilan yayımladılar.

HAVA YOLU ŞİRKETLERİ PERSONEL ALIMI YAPIYOR

3 farklı hava yolu şirketi tarafından yayımlanan ilanlarda ise en az lise mezunu olmak üzere çeşitli eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabilecekleri pozisyonlar yer aldı. 

Yayımlanan ilanlarda açıklanan boş pozisyonlar, alım yapılacak kadrolar ve diğer ayrıntıları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

3 FARKLI HAVA YOLU ŞİRKETİ İLAN YAYIMLADI

Haberimizi başında aktardığımız gibi personel alımı için 3 farklı hava yolu şirketi ilan yayımladı. İlan yayımlayan hava yolu şirketleri arasında, Türk Hava Yolları, Pegasus Hava Yolları ve Atlasjet Havacılık A.Ş firmaları yer alıyor. 

Bu firmalardan Türk Hava Yolları (THY) resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanlar ile personel alımı yapacağını açıklarken Pegasus Hava Yolları ve Atlasjet Havacılık A.Ş firmaları kariyer siteleri aracılığıyla personel alımı yapacaklarını duyurdular. 

3 farklı hava yolu şirketi tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan kadro detayları şu şekilde,

ALIM YAPILACAĞI İLAN EDİLEN KADRO DETAYLARI

Türk Hava Yolları, Pegasus Hava Yolları ve Atlasjet Havacılık A.Ş tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına çeşitli eğitim seviyelerinden mezun adaylar başvuru yapabilecekler. 

Yayımlanan ilanlarda yer alan açık pozisyon detayları şu şekilde,

Türk Hava Yolları tarafından açıklanan kadro detayları;

THY tarafından yayımlanan personel alım ilanında kurum İdari ve Teknik Personel departmanından personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alanda görevlendirilmek üzere ise THY Güvence Başkanlığı’nda tecrübeli personel alımı yapacağını, Kurumsal ve Dağıtım Kanalları Başkanlığı’nda personel alımı yapacağını ve Bilişim Teknolojileri alanında ise yarı zamanlı personel alımı yapacağını açıkladı.

THY Kokpit Ekibi departmanında ise Kaptan Pilot, Tecrübeli Pilot, Tecrübesiz 2. Pilot ve Pilot Adayı pozisyonlarında personel alımı yapacağını ilan etti. 

Pegasus Hava Yolları tarafından açıklanan kadro detayları;

Pegasus Hava Yolları tarafından yayımlanan personel alım ilanında ise 22 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

İlanda yer alan boş pozisyonlar arasında, Tecrübeli Kabin Memuru, Uçak Yükleme İşçisi, Mekanik Teknisyeni – Kaynak, Atölye Teknisyeni – Lastik, Teknik Depo Destek Uzmanı, Kargo Satış, Pazarlama, Rezervasyon Uzmanı, Yer Ekipman Bakım Onarım Uzmanı, Engelli-Ofis Destek Elemanı, Kıdemli Teknik Satın Alma Uzmanı, Güç Sistemleri Mühendisi, Finans İş Ortağı, Ağ Uzmanı, Kıdemli İş Analisti kadroları yer alıyor. 

Atlasjet Havacılık A.Ş tarafından açıklanan kadro detayları; 

Atlasjet yayımladığı personel alım ilanında tek bir kadrodan personel alımı yapacağını duyurdu. İlan metnine göre şirket bünyesinde Bilet Satış Memuru alımı için personel istihdamı yapılacak. 

HAVA YOLU ŞİRKETLERİ PERSONEL ALIM İLANLARINA GENENL BAŞVURU ŞARTLARI

Özel sektör firmaları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları ilanın yayımlandığı firmaya göre farklılık göstermektedir. 

Her firma kendi belirlediği başvuru koşullarını adaylarda bulunmasını talep ediyor. 

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza Türk Hava Yolları, Pegasus Hava Yolları ve Atlasjet Havacılık tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan genel ve ortak başvuru koşullarını aşağıda aktaracağız. 

İlanlarda yer alan başvuru şartlarını ayrıntılı incelemek isteyen adaylar haberimizin altında yer alan bağlantıları kullanabilir. 

Hava yolu şirketlerine personel alımlarında adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, İlan yayımlanan üç firma tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan açık pozisyonlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olması, varsa yabancı dil şartını karşılaması, şirket tarafından alım yapılacak şehirde ikame etmesi veya edebilecek olması, adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmaması, seyahat engeli olmaması, görevini düzenli yapmaya engel sağlık problemi bulunmaması ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olması, yapmış sayılması veya tecilli olması isteniyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Alım yapacağını açıklayan hava yolu şirketi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin açıklanan detayları paylaştığımız personel alım ilanlarına başvuru süreci devam ediyor. İlanlara son başvuru tarihi ise firmadan firmaya farklılık gösteriyor. 

Bir Yorum

  1. Merhabalar internette is ilaninizi gordum 1983 dogumluyum arapca turkce biliyorum seyehat engelim yok pasaportum var .sabikam temiz.b a2 ehliyetim de var .arac kullaniyorum .is konusinda yardimci olursaniz sevinirim ..