Özel Sektör İş İlanları

Havacılık Sektörüne Binlerce Memur Personel ve İşçi Alımı İçin İlan Yayımlandı

Havacılık alanında çok sayıda özel sektör firması kadrolarında bulunan eksik pozisyonlarda görevlendirmek üzere personel alımı yapacaklarını duyurdular. 

Bu şirketler tarafından yayımlanan alım ilanlarında çeşitli memur personel kadrolarında görevlendirmek için en az lise mezunu adaylar arasından alım yapılacağı ilan edilirken işçi kadroları için yayımlanan alım ilanlarında ise en az ilkokul mezunu olmak yeterli oluyor. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanında çok sayıda kadroda personel alımı yapılacağını sizlere bahsetmiştik. İlan metinlerinde yer alan açık kadrolar şöyle;

Ön Muhasebe ve İdari İşler Personeli, Vardiya Amiri, Uluslararası Karayolu Müdürü, İdari İşler Uzmanı, İnsan Kaynakları Direktörü, Kabin Memuru, Vize Pasaport Memuru, Uçuş Muhasebe Personeli, Bilet Satış Süpervizörü, Teknisyen, Tesis Yönetim Memuru, Antrepo Yetkilisi, Ambar Operatörü, İkmal Müdürü, Hava Operasyon Elemanı, Gümrük Müşteri Hizmetleri Yetkilisi, Avukat, Yolcu Hizmetleri Memuru, Güvenlik Görevlisi

BAŞVURU KOŞULLARI

Özel sektör firmaları tarafından yayımlanan alım ilanlarına başvuru koşulları firmadan firmaya değişmekte. Bu bakımdan siz ziyaretçilerimize ilanlarda yer alan başvuru koşullarını aşağıda ana başlıkları halinde aktarıyoruz. 

Adaylar aşağıda aktardığımız koşullara ek olarak ayrıca ilan metinlerinde yer alan tüm özel şartlara da dikkat etmeleri gerekiyor. 

Türk vatandaşı olmak, Yukarıda ilan edilen boş pozisyonlarda yer alan unvanlar için belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (İlanlarda lise, önlisans ve lisans düzeyinden mezun olmuş adayların başvuru yapabileceği kadrolar yer almaktadır.), görevini yerine getirmesine engel olacak sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya erteletmiş olmak, genel bilgisayar programlarına ve office programlarına hakim olmak, vardiyalı çalışma sisteminde çalışmasına engel durumu bulunmamak, takım çalışmasına yatkın ve müşteri odaklı çalışmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

İlan metinlerinde yer alan açık kadrolara başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer siteleri üzerinden yapacaklar. Adaylar ayrıca ilanı yayımlayan firmanın internet sayfası üzerinden de alım yapılacak pozisyonlara başvuru detaylarına dair bilgilere ulaşabilirler. 

İlanlara ulaşmak ve başvuruda bulunmak için; https://goo.gl/RTzwYS (Mavi olarak sizlere aktardığımız bağlantıyı kopyalayıp internet tarayıcınıza yapıştırıp daha sonra enter tuşuna basarak ilanlara ulaşabilirsiniz.)

Kamupersoneli.net – ANKARA